Vedete din Romania

#showbiz #daniela crudu #antonia #adriana bahmuteanu #terapie de cuplu #vedete intern #psiholog vedete

6 vedete care si-au salvat relatiile la psiholog

Terapia de cuplu incepe sa fie tot mai des solutia la care apeleaza si vedetele de la noi atunci cand au probleme in casnicie. Chiar daca inca destul de timid, celebritatile incep sa bata la usa psihologilor pentru a mai salva ce se poate dintr-o relatie. Iata cine a cerut consiliere.

Daniela Crudu a salvat pana n-a mai avut ce


Sursa foto: cancan.ro

Patru ani a durat relatia Danelei Crudu cu fotbalistul Mihai Costea. Gelozia si tradarile se pare ca au pus capat acestei legaturi amoroase. Lucrurile au mers destul de greu intre cei doi, iar la un moment dat cei doi au calcat pragul cabinetului unui psiholog pentru a pune la punct lucrurile dintre ei.

"Mihai Costea are un caracter puternic, greu de controlat. Stiu ca a fost la psiholog si si-a rezolvat anumite probleme interioare. Ba chiar a luat-o si pe Daniela cu el si au facut terapie de cuplu. Mihai este exagerat de gelos, o urmarea pe iubita lui la fiecare pas, o controla. Se certau mereu din cauza posesivitatii lui exagerate", a declarat un apropiat al celor doi pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Incredibil! Rebelii din showbiz au fost...
Teo: "Imi este frica!" Iata ce o inspaimanta pe simpatica prezentatoare
Sunt fericite sau nu? Adevarul despre iubirile surorilor Gabor

 

 


Bahmu si Prigoana, impreuna la specialist

 

 

Sursa foto: d-news.ro

Un alt cuplu cu nabadai, cel format de Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, a ajuns sa ceara consiliere de specialitate, iar rezultatele se pare ca au fost chiar vizibile. "Avem probleme din trecut pe care trebuie sa le rezolvam. Mergem de vreo doua ori pe saptamana, se simt pasii inainte. Nu e nicio rusine sa mergi la psiholog", declara Adriana anul trecut. Dupa ce au renuntat la sedintele de terapie, scandalurile au continuat, semn ca nu au deprins prea multe.

Andreea Marin, probleme acasa dupa sarcina

Sursa foto: radardemedia.ro

Si Andreea Marin a trecut printr-o perioada mai grea in timpul casatoriei ei cu Stefan Banica Jr. Imediat dupa ce a nascut-o pe Violeta, "Zana" a cazut intr-o depresie puternica. Se simtea neinteleasa si neajutorata, motiv pentru care a apelat la un specialist. "Nu am vrut sa stie nimeni ca am mers la psiholog. Eu nu vreau sa ma planga nimeni", a declarat ulterior Andreea.

Antonia, invatata cum sa discute cu Maya

Sursa foto: cugetliber.ro

Antonia trece prin mari schimbari in aceasta perioada. Vedeta asteapta cel de-al doilea copil, iar un psiholog pentru copii o invata cum sa ii explice fiicei sale, Maya, ca va avea un fratior, dar si de ce nu mai este impreuna cu tatal ei, ci cu un alt barbat.

"Copilul trebuie sa afle aceste lucruri intr-o maniera in care le poate intelege si trebuie educat sa nu aiba nici un fel de resentimente fata de parinti", a explicat Ion Todan, avocatul solistei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare