Vedete din Romania

#mihaela radulescu #andreea marin #dana savuica #vedete sexy #vedete in forma #andreea esca

6 vedete din Romania care au descoperit elixirul tineretii

Unele persoane sunt ca vinul: cu cat trec anii peste ele, cu atat sunt mai deosebite! Acelasi lucru este valabil si pentru sase vedete autohtone, peste care timpul parca a uitat sa treaca si care, la varsta de aproape sau peste 40 de ani, arata chiar mai bine decat in prima tinerete!

1 Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu ramane una dintre frumusetile Romaniei cand vine vorba de aspect fizic si intretinere corporala. Pentru Mihaela Radulescu, timpul parca a stat in loc. La 44 de ani, fosta moderatoare tv arata mai bine ca niciodata, drept pentru care nu s-a sfiit sa faca, recent, un pictorial nud, pentru o cunoscuta revista mondena din Romania.

2 Ileana Badiu

Desi se apropie vertiginos de 40 de ani, Ileana Badiu ramane una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Cu o sarcina la activ si fara interventii chirurgicale estetice, dupa cum declara ea insasi, vedeta a reusit sa-si mentina o silueta model si arata astazi mai bine decat multe femei cu 10 sau 20 de ani mai tinere decat ea.

3 Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre vedetele autohtone care, la aproape 40 de ani, isi traieste a doua tinerete. "Vinovat" de aspectul ei tot mai sexy si de fericirea care o intinereste pare sa fie nimeni altul decat iubitul ei mai tanar cu 11 ani, turcul Tuncay Ozturk.


4 Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre vedetele autohtone care arata mai bine acum, la peste 40 de ani, decat atunci cand avea 20. Vedeta intinereste parca pe zi ce trece. A reusit sa slabeasca fata de acum ceva ani, face sport continuu si are grija ce mananca, insa si stilul vestimentar pe care-l alege o intinereste.


5 Miki, ex K-pital

Fosta componenta a trupei K-pital, cunoscuta sub numele de Miki, este o alta vedeta din Romania peste care timpul nu pare sa isi puna deloc amprenta. Vedeta a ramas la fel de copilaroasa si frumoasa ca in urma cu mai bine de 10 ani, cand facea parte din formatie. Pentru a-si pastra aspectul sexy si intinerit, vedeta a apelat la tot soiul de masuri. Si-a schimbat alimentatia, a facut sport, dar nu a ezitat sa treaca nici pragul chirurgului estetician ori de cate ori a fost nevoie.

6 Dana Savuica

La putin peste 40 de ani si cu o nastere la activ, Dana Savuica este considerata una dintre vedetele din Romania cu care timpul a fost indurator. Vedeta se mentine in forma si etaleaza, de fiecare data cand apare pe sticla, un corp bine lucrat si un look de exceptie, foarte bine pus la punct.



Sursa foto: Dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare