Vedete din Romania

#vedete #fisc #datorii #dan diaconescu #giulia anghelescu #teo trandafir #razvan ciobanu

7 vedete care nu isi platesc datoriile la stat

Chiar daca au un statut public si toata lumea crede ca veniturile lor sunt imense, si vedetele au probleme cu taxele si impozitele impuse de stat, unele dintre ele fiind chiar pe punctul de a fi executate silit. Iata cateva vedete care nu isi platesc datoriile la stat. 

1 Teo Trandafir

Fosta realizatoare TV Teo Trandafir are datorii la stat de 50.000 de lei, in urma asocierii pe care o are la trei firme in cazul carora Fiscul a demarat procedura de executare silita, potrivit datelor furnizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

2 Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu are taxe neplatite la stat in valoare de 79.000 de lei. Designerul este asociat la firmele Razvan Ciobanu SRL si RC Fashion Investments SRL, care sunt executate silit pentru 75.150 de lei, respectiv 3.957 de lei.

3 Giulia Anghelescu

Cantareata Giulia Anghelescu este asociata la firma Babygiu Art SRL, care, desi in 2011 a inregistrat un profit de 13.992 de lei, acum se afla in executare silita pentru 17.427 de lei.

4 Bodo

Bodo, fostul ginere al presedintelui Traian Basescu si solistul trupei Pronconsul, are datorii de peste 70.000 de lei, din asocierea sa cu firma Procotech Audio SRL, care in 2011 a avut profit de 71.961 de lei.

5 Andreea Raicu

Prezentatoarea TV Andreea Raicu este asociata la firma R.A Communication Media SRL, care este executata silit pentru suma 5.800 de lei, potrivit datelor Registrului Comertului.

6 Irina Schrotter

Creatoarea de moda Irina Schrotter are datorii la stat de peste 18.000 de lei de pe urma firmei Exclusiv Comp SRL, in care a fost demarata procedura de executare silita pentru 18.762 de lei.

7 Dan Diaconescu

Dan Diaconescu are cele mai mari datorii la stat. Suma pe care o datoreaza realizatorul TV la stat se ridica la 6,8 milioane de lei. Firmele la care este asociat Dan Diaconescu, ANAF Oglinda Press SRL si Ocram Televiziune SRL, au datorii de 6.790.065 de lei, respectiv 45.000 de lei.

Sursa foto: www.paginademedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare