Vedete din Romania

#anamaria prodan #vedete #andra #nasi #showbiz #becali #vedete intern #catalin maruta

8 vedete, nasi de profesie. Iata cine a pierdut sirul nuntilor si al botezurilor

Lumea mondena tinde sa devina o mare familie. Spirituala! Asta judecand dupa nuntile vedetelor la care nasi sunt personaje la fel de celebre. Iar unii dintre nasi par sa fi facut o profesie din cununatul cuplurilor. Iata 4 perechi de vedete care s-au specializat in nasit:

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Cuplul Prodan-Reghecampf si-a facut propria echipa de... fini, cu tot cu rezerve. Impresara si antrenorul au nu mai putin de 16 fini. De cununie sau de botez, cei mai multi dintre fini au legatura cu fotbalul. Iar nuntile au loc in toate colturile tarii. Ultima aventura de acest gen s-a petrecut in weekend, la Gura Humorului. Cei doi au cununat un jurnalist... sportiv.

Andra si Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta au devenit parinti spiriruali nu doar pentru nou-nascuti, ci si pentru cupluri tinere sau mai putin tinere. Primii doi fini au fost niste prieteni din copilarie. Apoi, cele doua vedete ale Pro TV i-au nasit pe Pepe si pe Raluca Pastrama. Andra si Catalin le crestinasera si fetita celor doi.

A urmat apoi cununia primarului Cristian Popescu Piedone, la care tot cele doua vedete au depus marturie. Si cum au intrat in familia edilului, cand a venit randul fiului lui Piedone sa se insoare tot Andra si Catalin Maruta le-au fost nasi. Cei doi sunt si nasii de botez al lui Vlad, nepotul Andrei.

Citeste si:

Din culisele show-rilor TV: concursuri regizate pentru onorarii colosale!

Cel mai tanar pensionar din Romania e si cel mai bogat!

"Dansez pentru tine", din toamna la Antena 1!

Gabi Firea si Florin Pandele

Un alt cuplu care a inceput sa faca o adevarata cariera in domeniul nasitului este cel format de fosta prezentatoare TV Gabriela Firea si de sotul sau, Florin Pandele, primarul orasului Voluntari. "Sotul meu avea foarte multi fini de botez pana sa ne casatorim noi. Peste 150. Impreuna avem 11 perechi de fini de cununie si 17 fini de botez", a declarat Gabi Firea pentru wowbiz.ro.

Gigi si Luminita Becali

Gabi Firea si Florin Pandele au fost cununati la randul lor de Gigi si Luminita Becali, si acestia din urma nasi de cursa lunga. Luminita si Gigi Becali au foarte multe perechi de fini, printre ei numarandu-se si Cristi si Alina Borcea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare