Vedete din Romania

#razboi #declaratii #anamaria prodan #oana zavoranu

A inceput razboiul intre Oana Zavoranu si Anamaria Prodan

Un nou scandal a inceput in viata mondena a Capitalei. Protagonistele sunt Anamaria Prodan si Oana Zavoranu care s-au contrat , in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, pe tema onorariului cerut de Anamaria pentru participarea la emisiunea prezentata de Zavo la OTV .

Invitata sa raspunda in direct, prin telefon, la intrebarile legate de cearta dintre ea si Anamaria Prodan, Oana Zavoranu a monopolizat discutia pe toata durata sa. Zavo i-a reprosat impresarei ca nu a vorbit cu ea in legatura cu prezenta sa in emisiunea de la OTV si ca a cerut bani pentru aceasta prezenta.

“Ea este mai scumpa si decat Monica Columbeanu, care cere 300 de euro pentru o aparitie. Nu ma asteptam ca Anamaria sa imi ceara bani ca sa vina in emisiune, eu atunci cand sunt invitata si pot sa ma duc, o fac pentru ca ma invita prietenii, nu pe bani”, a declarat Oana, in direct la Kanal D.

Anamaria Prodan s-a aparat in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, spunand ca si-a manifestat de la inceput cerintele financiare. “De ce sa ne ascundem dupa deget? Le-am zis oamenilor tai ca daca sunt in tara, vin, insa iau bani, care nu sunt nici putini, dar nici multi”, a replicat sexy-impresara.

Oana Zavoranu si Anamaria Prodan erau cunoscute pana nu demult drept prietene in mediile mondene bucurestene. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care Prodan a fost acuzata de Zavo ca incearca sa isi faca publicitate pe seama numelui ei, la emisiunea lui Bahmu .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare