Vedete din Romania

#proces Stefan Banica Jr #bloc Stefan Banica Jr #vedete intern #showbiz #stefan banica jr #sabin ivanof

A pierdut procesul! Ce se intampla acum cu Stefan Banica

Omul de afaceri Sabin Ivanof a pierdut procesul pe care il avea cu Stefan Banica Jr. Tribunalul Bucuresti a stabilit ca pretentiile firmei lui Ivanof de a bloca Cartea Funciara a blocului pe care l-a construit pe terenul pus la dispozitie de artist sunt neintemeiate.

Practic, prin decizia definitiva a instantei, Banica Jr. are acum dreptul sa vanda sau sa inchirieze o parte din apartamentele aflate in imobilul din cartierul Aviatorilor. Blocul a fost construit in 2010 cu 1,4 milioane de euro, banii lui Sabin Ivanof, insa pe terenul de 1,7 milioane de euro al lui Stefan Banica.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

"Intre clientul nostru Stefan Banica si S.C. IPG Impact S.R.L. (societate in insolventa), coordonata de Sabin Ivanof, exista o situatie litigioasa generata de nerespectarea de catre aceasta societate comerciala a termenului in care trebuia sa finalizeze lucrarile cu privire la un imobil din Bucuresti, situatie a carei realitate Sabin Ivanof incerca sa o ascunda in prima parte a anului 2014 proliferand mai multe acuzatii la adresa lui Stefan Banica", explica  Mihail C. Barbu, avocatul lui Stefan Banica Jr, potrivit gandul.info.

Sursa foto: libertatea.ro

Inainte ca Sabin Ivanof si Stefan Banica Jr. sa se implice in afacerea cu imobilul din zona Aviatiei, familiile celor doi erau nedespartite. Mai mult, Simona Patruleasa, Sabin Ivanof, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. mergeau impreuna in concedii si se vizitau frecvent. De asemenea, sora Andreei Marin este nasa de botez a fetitei pe care Simona si Sabin Ivanof o au.

CITESTE SI:
Impacarea anului? Dani Otil si Mihaela Radulescu, din nou impreuna
Se scumpeste transportul cu metroul! Iata cat va costa cartela
Unde se filmeaza de fapt "Ferma vedetelor"

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare