Vedete din Romania

#jason statham #filmari Jason Statham #accident Jason Statham

Actorul Jason Statham a fost la un pas de moarte in timpul unor filmari la Marea Neagra

Actorul britanic Jason Statham a fost cat pe ce sa isi piarda viata in timpul fimarilor pentru noua sa pelicula, "The Expendables 3", care s-au desfasurat la Marea Neagra.

Jason a fost la un pas de moarte din cauza unei cascadorii nereusite. Jason trebuia sa conduca un camion pe tarmul Marii Negre si la un moment sa opreasca pentru ca doi dintre actorii din distributie sa sara pe platforma acestuia. Din pacate, camionul nu s-a oprit si a ajuns in mare, Jason Statham ramanand blocat la bordul acestuia.

"Am fost la un pas de moarte. Filmam o cascadorie, Jason Statham conducea un camion, iar noi ar fi trebuit sa urcam pe platforma superioara a vehiculului, unde urma sa avem un dialog. El a urcat la volanul camionului, pe tarmul Marii Negre, si ar fi trebuit sa opreasca camionul pentru ca noi sa filmam intreaga scena. Ei bine, camionul nu s-a oprit. Camionul a cazut in Marea Neagra, avandu-l la bord pe Jason Statham, la volan! In mintea ta iti spui: «E un film de actiune si, daca se intampla ceva rau, voi conduce camionul si voi face tot ce trebuie». Dar, in viata reala, incepusem deja sa tip: «Jason, Jason!». Cazusem pe nisip, el era blocat in apa, in camion, iar toata lumea era ingrozita", a declarat actorul Terry Crews, coleg de platou cu Jason.

Sursa foto: stirile.rol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare