Vedete din Romania

#jessica alba #internet #actrita #atac cerebral #frisoane #sindrom de canal carpian

Actrita Jessica Alba, victima unui atac cerebral?

Actria americana Jessica Alba a trecut prin clipe de cosmar din cauza unor simptome care au facut-o sa creada ca suferise un accident vascular cerebral.

Actrita, in varsta de 31 de ani, se afla impreuna cu sotul ei la vila pe care o detin in Los Angeles, cand s-a trezit in plina noapte cu dureri de cap, cu amorteli si palpitatii.

Invitata in talk show-ul prezentat de Jimmy Kimmel, Jessica Alba a povestit ingrozita momentele de groaza prin care a trecut.

"Am crezut ca am suferit un accident vascular cerebral. Am crezut cu adevarat ca asta se intampla. Era ora 02.30, m-am trezit si mana mea a inceput sa amorteasca. Mi-a amortit toata mana. Era moarta, nu am putut s-o misc deloc. Tot bratul imi amortise, aveam frisoane reci in zona cefei si a fruntii. Nu puteam sa imi misc fata", a relatat actrita.

Panicata, Jessica Alba a marturisit ca primul lucru pe care l-a facut a fost sa caute pe internet informatii despre acele simptome, care, dupa cum a declarat ea, caracterizau accidentul vascular cerebral.

Imediat dupa acest incident, actrita a fost transportata de urgenta la spital, unde i-a fost facuta o tomografie, iar medicii au diagnosticat-o cu sindromul de canal carpian, o afectiune care poate sa provoace dureri, amorteli si intepaturi la nivelul mainilor.

Sursa foto: www.click.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare