Vedete din Romania

#tabara de vara #arta #tabara #teatru #Stefana Samfira #Adina Mastalier #istoria arte

Actrita Stefana Samfira ii invata pe copii istoria artei

Actrita Stefana Samfira si scenografa Adina Mastalier deschid de luni, 15 Iulie, portile Taberei "Artes in Herastrau". Intr-un spatiu de 3.000 metri patrati, in aer liber, amenajat adecvat, copiii cu varste cuprinse intre 6 si14 ani vor invata prin joc si joaca despre minunile istoriei artei - de la Grecia Antica, pana in secolul XX. 
 
"Proiectul s-a nascut din dorinta de a oferi copiilor nostri un program de vara non-formal, formal si informal pentru a dezvolta curiozitatea, aventura cunoasterii, formarea de abilitati prin accentul pus asupra invatarii active si interactive prin feed-back, dezbateri de grup si proiecte de echipa", spune Stefana Samfira, ea insasi mama unui baietel de 5 ani. 
 
In fiecare zi, programul incepe la ora 9.00 si se termina la ora 18.00. Programul include doua gustari si servirea mesei de pranz. Copiii vor avea ocazia de a invata prin explorare, comunicare si isi vor dezvolta abilitatile cognitive, afective, sociale si estetice. Fiecare saptamana are o tema proprie si se va incheia cu  un spectacol creat in timpul atelierelor de scenografie, improvizatie, miscare scenica, pictura, story-telling, sub indrumarea trainerilor. 
 
"Artes in Herastrau"  este un proiect al Centrului Artes - centrul de Dezvoltare a Personalitatii pentru Copii, infiintat in 2010 in parteneriat cu IRSCA Gifted Education, avandu-l ca mentor pe binecunoscutul profesor Florian Colceag. Programele tin cont de activitatile specifice copilariei, avand insa o componenta permanenta de insusire a elementelor de cultura generala prin joc, descoperire, reconstituire sau povestire in natura.
 
Numarul maxim de copii participanti este de 40 pe saptamana. Inscrierile se fac la inscrieriherastrau@cursuriartes.ro
 

 

Stefana Samfira, fiica celebrului actor Florin Zamfirescu, este cunoscuta pentru rolurile din "Iubire ca in filme", "Program cu publicul" sau "Dragoste de mama".  Adina Mastalier a semnat scenografia pentru cunoscute piese de teatru precum "Te iubesc! Te iubesc?", "Oscar si tanti Roz", "Hoti de frumusete". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare