Vedete din Romania

#adela popescu gravida #sarcina Adela Popescu #copil adela popescu #adela popescu

Adela Popescu a ajuns sa vorbeasca singura pe strada! Cu cine vorbeste vedeta

Adela Popescu se afla in concediu prenatal si momentul nasterii primului ei copil se apropie cu pasi repezi. Vedeta a marturisit pe blogul personal ce pregatiri a facut pentru cel mic, cat de apropiati se simt deja de el si, mai ales, cum a schimbat-o sarcina.

Actrita, cantareata si prezentatoare TV, Adela Popescu se pregateste sa devina si mama. Ea simte o conexiune puternica deja cu bebelusul, lucru care o determina sa vorbeasca mereu cu acesta. Lucru de altfel recomandat de psihologi si experti in parenting, pentru ca astfel bebelusul va avea o legatura si mai stransa cu mama lui si se va dezvolta mai repede. Totusi, vedeta marturiseste ca uneori lumea ar putea sa o creada... nebuna. 

"Daca m-ar vedea cineva din spate, chiar si cu coada ochiului, pe strada, la restaurant, la magazin sau in cabina de proba, ar spune ca ceva nu e in regula cu mine. „Saraca, vorbeste singura! Eh, cine stie ce probleme o avea de a ajuns in situatia asta”. Dragile mele, atat va spun, vorbesc tot timpul cu bebelusul meu. Si ii spun, ii povestesc, ne sfatuim, si ne cearta si ii spun ca il iubesc. E incredibil ce legatura puternica s-a creat deja intre noi. Culmea e ca imi si raspunde. La un ghiont e da, la doua e nu. Mai avem noi niste semne, dar nu vi le spun, ca e o chestie intima totusi. 
Tatal lui incearca si el si apreciez, i-am si spus baietelului sa fie intelegator si tolerant, ba chiar i-am citit scrisoarea pe care i-a scris-o. A fost foarte impresionat", a scris vedeta pe blogul personal. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare