Vedete din Romania

#nunta Adela Popescu #vedete intern #showbiz #adela popescu

Adela Popescu, detaliile nevazute ale nuntii la hambar. Fotografii in premiera

Proaspat casatoriti, Adela Popescu si Radu Valcan pastreaza inca vii detaliile nuntii in hambar. Dupa ce s-au odihnit in luna de miere, cele doua vedete au facut ieri publice o serie de fotografii pe care nu le-au aratat pana acum curiosilor.

 

“V-am spus de nunta, de cununie, de rochii… Dar nu v-am spus de loc. Am un singur lucru de precizat: e de mers.Noi l-am descoperit cu ceva vreme in urma la indrumarea unui foarte bun prieten. Cautam un loc frumos si linistit, in varf de munte, unde sa ne ducem prietenii de nunta noastra. In capul meu locul trebuia sa fie unic, primitor, special si sa spuna o poveste frumoasa. Asa ne-am indragostit de Hadar.

In clipa in care am vazut hambarul, am stiut ca totul va iesi perfect!!! Parca era desprins din imaginile de pe Pinterest. Nu-mi venea sa cred ca vom avea norocul sa il inauguram. Ca acum sa fim sinceri, sunt extrem de putine variante „altfel” in tara in care poti sa organizezi un eveniment atat de important ca nunta ta. Dar un hambar??? Nunta la hambar? E peste ce imi imaginam ca am fi putut avea. …”, recunoaste Adela Popescu pe blogul sau.

Vedeta isi continua descrierea “si nu v-am zis ca am avut si semineu. Da, da, hambarul nostru avea si semineu si chiar un coltisor „zen”, cum ii spun eu, adica un mic separeu cu canapele, o masa mica si o vedere spectaculoasa inspre cabana... Dar sa va spun si de chalet. Este asezat putin mai sus, asa ca, de la baza cararii se vede in intregime. Pe langa el, chiar la intrare, mai este o casuta in copac. Asta mi se pare genial si depaseste cu mult asteptarile mele de copil care a visat ani intregi la asta”.

Radu imi tot spune ca ar trebui sa mai venim din cand in cand aici, sa ne bucuram de aerul curat, sa ne plimbam prin imprejurimi in natura sau, daca suntem norocosi si e cald, sa stam la piscina si doar sa ne bucuram de viata. Si asta mi s-ar parea de neratat. Sa stai intr-un loc frumos, cu oameni buni si calzi, cu aer curat, mancare geniala si sa iti amintesti mereu ca acela este locul in care ai trait cea mai frumoasa zi a vietii tale. Sa mergi pe cararea unde, in urma cu ceva timp, mergeai in rochie de mireasa. Sa stai din nou in camera in care ti-ai petrecut noaptea nuntii. Pai nu e asta locul in care ai vrea sa te intorci mereu?".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului