Vedete din Romania

#adela Popescu jefuita #Adela Popescu luna de miere #vedete intern #showbiz #adela popescu

Adela Popescu, jefuita! Ti se poate intampla si tie!

Luna de miere a Adelei Popescu in New York a luat sfarsit! Ajunsa in tara, proaspata doamna Popescu a avut parte de un soc: actrita a fost jefuita! 

Adela Popescu a povestit duminica intamplarea nefericita pe blogul sau cu lux de amanunte . 

 “Sunt socata! Abia ce m-am intors din luna de miere si intamplarea de azi m-a facut sa-i ințeleg pe romanii stabiliti la New York care nu isi mai doresc sa revina pe pamant natal. De o ora stau incremenita in acelasi loc sperand intr-o minune. Am venit la teatru sa vad spectacolul in care joaca Dana (n.r - Dana Rogoz, prietena Adelei). Un baiat cam la vreo 18 ani imi face semn sa parchez, ma ghideaza frumos si la final, desigur imi cere ceva. Ma uit la el, mi se face mila si scormonesc cu atenție in portofel. In afara de hartia de 1 milion nu am nimic marunt. Cu parere de rau ii spun ca nu am ce sa ii dau si el se ofera sa imi schimbe bancnota. Nu apuc sa dau un raspuns, ca mi-o smulge pur si simplu din mana si fuge. Strig dupa el, se intoarce si imi spune ca merge sa schimbe la magazinul de dupa colț. Fireste ca nu s-a mai intors… inca stau aici si astept. Ce? Habar n-am. Sa merg la poliție? Sa il pandesc zilele urmatoare si sa fac ce? Sa plec sa intreb de el? Sa plang de frustrare? Pot trai fara milionul acela, dar ma infurie gandul ca asa cum mi-a furat bancnota, asa poate sa imi fure masina sau sa imi dea cu ceva in cap. Ce sa fac?”, a notat Adela Popescu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare