Vedete din Romania

#adela popescu #tv #serial

Adela Popescu pune pile pentru nepoti

Adela Popescu nu se da in laturi de a pune o vorba buna pentru rudele iubitului ei. Mario, nepotul lui Marius Kalmar este deja la a doua productie pe platourile de la Buftea , dupa ce Adela l-a introdus la castingurile de la Buftea.

Pustiul Mario, care si-a facut debutul in telenovele printr-un un personaj micut in comedia romantica " Ingerasii ", a fost distribuit acum intr-un rol mai important in serialul " Aniela ". El va interpreta rolul Uta si va fi fratele Dianei Dumitrescu si nepotul Stelei Popescu.

Potrivit Cancan, nepotul lui Marius Kalmar a fost introdus la Buftea chiar de actrita Adela Popescu, care l-a inscris la castingurile pentru "Ingerasii" si "Aniela". Se pare ca nu doar referintele oferite de vedeta de telenovele i-a convins pe producatori, ci si ochii extrem de expresivi.

Insa greul abia acum incepe pentru micul Mario, caci producatorii asteapta de la el o transformare spectaculoasa si foarte mult profesionalism, in care va fi ajutat si de Adela, cea care il sfatuieste inainte si dupa filmari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului