Vedete din Romania

Adela Popescu si Dan Bordeianu s-au despartit

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale postului Acasa TV, si Dan Bordeianu , s-a despartit. Nimeni nu ar fi crezut ca, dupa ce au facut cu mare tam-tam doua logodne si si-au declarat dragoste eterna in tot felul de emisiuni in direct si prin presa, cei doi amorezi vor ajunge la "divort". Saptamina trecuta, atit Dan Bordeianu, cit si si-au dat seama ca nu mai pot fi fericiti impreuna si au decis ca fiecare sa-si vada de viata lui. Blonda a lansat deja un disc si va face parte din distributia unei noi telenovele, in timp ce Bordeianu va juca in cu totul alt serial al postului sus-amintit. Filmarile la actuala productie cinematografica " Iubire ca in filme " continua, cei doi venind la filmari, raminind in relatie de amicitie si declarind ca se vor ajuta intotdeauna. Iata ca dragostea cintata cu surle si trimbite de toti PR-ii de la PRO TV nu a fost de bun augur in cazul celor doi indragostiti. Despartirea se pare ca va fi una definitiva, lui Dan Bordeianu placindu-i o bruneta aratoasa. Oare cat de repede isi va reveni Adela Popescu dupa aceasta despartire? Alte stiri despre Adela Popescu :
  • Adela Popescu a primit ceapa de ziua ei
  • Adela Popescu, dependenta de droguri
  • Adela Popescu si Dan Bordeianu se vor cununa Adela Popescu - Lacrimi de iubire Adela Popescu - Trailer Lacrimi de iubire

    Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din vedete-din-romania

    Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

    Experti Stil

    Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

    Experti Stil

    Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

    Experti Stil

    Sfatul expertului

    Top

    Cauta-ti perechea

    Sfatul expertului

    Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

    Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

    Pune o intrebare