Vedete din Romania

#concert #ziua indragostitilor #sampanie #adela popescu #dj project #radu valcan #vin alb

Adela Popescu si Radu Valcan asteapta room service-ul de Valentine's Day

De Ziua Indragostitilor se pregatesc si cuplurile din showbiz. Adela Popescu si Radu Valcan vor petrece Valentine's Day muncind, dar nu separat. Radu o va insoti pe iubita sa la toate concertele pe care le are programate.

Adela Popescu, solista a trupei DJ Project, va sarbatori Valentine’s Day pe scena. Iubitul sau, actorul Radu Valcan, nu o va lasa singura si o va insoti, astfel ca pentru ei saptamana aceasta va sta sub semnul iubirii si al muzicii.

"Mi se pare dragut sa sarbatoresti tot ce iti iese in cale, desi pana acum ceva timp eram mai incapatanata apropo de Valentine’s Day, fiind o sarbatoare imprumutata. Acum imi plac pretextele de a sarbatori indiferent de ocazie", a marturisit Adela.

Desi va avea o zi plina, Adela spera ca, dupa concerte sa sarbatoreasca asa cum se cuvine Ziua Indragostitilor: cu sampanie sau vin alb.

"Anul acesta voi avea concerte impreuna cu baietii de la Dj Project in mai multe orase din vestul tarii si speram ca publicul sa cante cu noi cel mai nou single "Vraja ta". Dupa concerte, sper ca room service-ul din hotelul in care vom sta eu si Radu sa aiba sampanie sau vin alb sec, ca sa putem sarbatori cum se cuvine", spune Adela Popescu, care va juca din nou in sezonul patru al serialului "Pariu cu viata", ce se va difuza de pe 25 martie, la Pro Tv.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare