Vedete din Romania

#nunta Adela Popescu #vedete intern #radu valcan #showbiz #adela popescu

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in secret! Iata primele imagini de la nunta

 

“Sambata, 22 august, ne-am casatorit intr-un loc minunat, inconjurati de zambetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastra pana la lacrimi”, asa a facut astazi anuntul proaspata doamna Valcan pe blogul personal. Bineinteles, mesajul a fost insotit si de fotografii!


 

“Suntem nedormiti de trei zile, dar fericiti pentru o viata! Sambata 22 august ne-am casatorit intr-un loc minunat, inconjurati de zambetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastra pana la lacrimi. Am petrecut de joi pana duminica, ca in povesti, pe domeniul Hadar Chalet, impreuna cu cei 60 de invitati, prietenii si familia, unde s-a incins cea mai tare petrecere la care am fost pana acum. Inchid ochii si imi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se inalta semet din gradinile domeniului Hadar Chalet, unic in Romania, inconjurat de paduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi si… o viata inainte in doi. Alaiul pana la biserica, acolo unde toti cei prezenti ne-au insotit pe jos, cu voie buna, sarba din cotitura”, Caci ce nunta este aceea fara o sarba, vorba tatalui meu. Mi-l amintesc pe Radu fericit si emotionat strangandu-mi mana in biserica....

Va scriu din aeroport, plecam in luna de miere!

Era sa pierdem avionul. Noroc cu Ivona ca ne-a trezit. Cred ca deja ii e dor de mirii ei si de nunta de care s-a ocupat cu atata dragoste.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului