Vedete din Romania

Adelina Elisei, ultimele momente de libertate

Pentru ca nunta se apropie cu pasi repezi, Adelina se bucura de ultimele momente de libertate si nu rateaza o iesire cu fostele colege, povesteste Gardianul.

Cum viitorul sau sot se afla in cantonament tocmai in Elvetia, Elisei a refuzat sa stea inchisa in casa si sa planga de dorul lui Chivu, asa ca a iesit cu fetele la concertul Sugababes, de zilele trecute.

Fosta stirista a petrecut toata seara cu antenista Simona Gherghe , bunul sau amic Dan Capatos si cateva prietene care au intregit de minune gasca. Adelina a dansat si a fredonat toate piesele fetelor de la Sugababes, nu a refuzat un pahar de sampanie si s-a amuzat copios la glumele “pacatoase” ale lui Capatos.

Au inchiriat 30 de camere

Conform noului numar al revistei Star, logodnicii isi vor gazdui invitatii la un hotel de patru stele din Capitala, unde au beneficiat de o reducere substantiala.

Dintre cei peste 400 de invitati pe care-i au Cristi Chivu si Adelina la nunta lor, mai mult de 50 sunt rude si prieteni din Neamt, Resita si Italia, povesteste Libertatea.

Pentru ca o nunta la domeniul stirbey cere si o atentie deosebita acordata invitatilor, tinerii insuratei vor sa inchirieze pentru cazarea acestora 30 de camere duble la hotelul Phoenicia, din Bucuresti.

Creatiile casei de moda Giorgio Armani

Capitanul "nationalei" si viitoarea sa sotie vor purta, in ziua nuntii, creatiile casei de moda Giorgio Armani, relateaza Cancan.

Rochia de mireasa, cu textura din organza, lunga pana in pamant, alba, cu impletitura si bretele in partea superioara, a fost primita in dar de Chivu de la celebrul designer italian.

Adelina Elisei a probat zilele trecute, la Milano, pentru ultima oara rochia, urmand sa o poarte la Palatul Stirbei , pe 6 iulie.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului