Vedete din Romania

Adelina Elisei vrea o nunta alba

Nunta lui Cristian Chivu cu Adelina Elisei este la ora actuala subiectul preferat al presei sportive si mondene romanesti, informeaza Click. In ciuda speculatiilor care se fac, cei doi logodnici se afla inca in faza in care se mai consulta in privinta detaliilor legate de ceremonie, mai primesc sfaturi de la specialisti, mai analizeaza.

Nu a gasit inca riochia perfecta

Numele celebrului designer libanez Elie Saab a fost pomenit de Ioana Sucu, organizatoarea evenimentului, dar Adelina nu este deocamdata decisa asupra creatorului de moda care-i va realiza rochia de mireasa. Inca din perioda in care era jurnalist, vedeta stirilor sportive de la Antena 3 admira creatiile tinerelor de la Ersa Atelier, dar acum, de cand se gandeste la nunta, a fost tentata si sa viziteze salonul firmei spaniole Pronovias, care are reprezentanta la Bucuresti. Pe de alta parte, nu e un secret pentru nimeni ca foarte multi designeri autohtoni s-au oferit sa-i realizeze o toaleta speciala, asa ca, la momentul acesta, viitoarea mireasa are de vazut inca multe cataloage cu rochii, dar in nici un caz nu a luat deja o decizie in acest sens.

Ceremonie Clasica

Un lucru este cert: indiferent de moda anului 2008, Adelina va opta pentru albul imaculat si nu pentru nuante de crem sau alte combinatii cu alte culori, sustine Click. Pe invitatiile de nunta, a carei data exacta nu este fixata, , mirii si-ar dori sa fie desenati neparat doi ingerasi . In vederea pregatirii detaliior de nunta, Adelina a renuntat in ultimele doua saptamani la plecarea ei regulata la Milano. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului