Vedete din Romania

#liviu varciu #adelina varciu #divort #sarcina #avort

Adelina l-a dat afara din spital pe Liviu. Varciu: "Imi da rusine la actorie"

a fost furioasa atunci cand sotul ei a venit sa o verifice la spital. Ea l-a dat afara pe Liviu , care o acuza acum ca joaca teatru in presa pentru a-l discredita.

Intors din Turcia, Liviu Varciu a vrut sa o viziteze pe sotia de care va divorta pe 17 mai, insa aceasta nu a vrut sa-l vada.

"Nu am vrut sa il primesc in salon, nu mai accept teatrul lui ieftin . S-a distrat o saptamana linistit in Turcia, desi stia foarte bine care este starea mea. Acum a venit cu circ, dar l-am trimis de unde a venit, nu are ce discuta cu mine", a declarat Adelina pentru Click! 

Medicii au decis ca sarcina extrauterina a Adelinei poate fi intrerupta cu tratament medicamentos si bruneta a fost scutita de interventia chirurgicala.

"Sunt o umbra de om, am ajuns la 46 de kilograme. Sunt un om puternic, am sa trec eu si peste asta, acum am nevoie de liniste. Durerea nu este doar fizica, ci si sufleteasca", spune Adelina.

Liviu, impresionat de talentul sotiei la actorie

"E mai actrita ca mine de 10.000 de ori, imi da rusine la actorie", a declarat Liviu in emisiunea "Happy Hour", facand referire la scena facuta de sotia sa atunci cand a vizitat-o la spital. Adelina a tipat dupa asistente si s-a inchis in baie refuzand sa vorbeasca cu Liviu.

"Cand am aflat ca e insarcinata si ca-i e rau, m-am dus imediat la spital sa o vad si sa-i spun ca sunt langa ea. Am vrut sa stie ca daca are nevoie de ajutor se poate baza pe mine, insa nu a vrut sa ma vada si m-a dat afara din spital. Am fost foarte dezamagit, dar n-am avut ce face. I-am trimis dupa aceea un mesaj in care ii spuneam ca am vrut s-o vad. Insa nu mi-a raspuns", a declarat actorul pentru Libertatea.

Fostul solist al trupei L.A. sustine ca si-ar fi dorit ca Adelina sa poata duce sarcina la bun sfarsit. Copilul a fost conceput chiar de ziua lui, cu doar cateva ore inainte de despartirea definitiva.

"N-am avut niciun dubiu ca ar fi copilul meu. Nu cred ca-mi poate face asta. Eu imi doream un copil cu ea, ne-am si certat pe tema asta. I-am zis sa lase anticonceptionalele. Crezi ca mie imi e OK? Ar fi putut fi copilul meu. Imi doresc sa fi fost bine si sa-l pastreze. Un copil e o binecuvantare. Mi-am dorit un copil pentru ca e foarte frumoasa si am iubit-o foarte mult. Ar fi fost un copil din iubire", a mai spus Liviu la "Happy Hour".

 

Citeste si

Liviu Varciu: "Adelina ma dezgusta. Mi-a spus ca ma distruge"

Adelina Varciu ar fi vrut sa pastreze copilul. Liviu se relaxeaza in Turcia

Liviu Varciu a vrut dovada sarcinii extrauterine

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului