Vedete din Romania

#prietene #sueta #chivu #adelina

Adelina, la sueta in Dorobanti

Adelina Chivu se bucura in continuare de concediu in Romania . Desi a ramas fara compania sotului ei, Cristi trebuind sa se intoarca in Italia pentru cantonamentul echipei la care joaca, doamna Chivu nu pierde nici o ocazie de a-si scoate fetita la plimbare, impreuna cu prietenii sau familia.

Fosta vedeta a Antenei 3 si-a inceput week-end-ul cu o invitatie la suc, cu fosta sa colega, Raluca Lazarut . Adelina si micuta Natalia au atras privirile celor prezenti la o terasa din Dorobanti, destul de aproape de locul unde familia Chivu a stat in acest concediu. Adelina si Raluca au inceput sa vorbeasca de cand s-au intalnit, supraveghind-o insa cu atentie pe Natalia, care se afla in cosulet, in imediata lor apropiere.

Celor doua “anteniste” li s-a alaturat mai apoi si sora mai mare a Adelinei, Manuela, care nu si-a lasat din brate nepoata , ea fiind si cea care s-a ocupat de schimbarea scutecelor bebelusului.

Alaturi de fete a ajuns ulterior si verisorul Adelinei, care a preluat-o pe Natalia, nescapand-o din ochi cat timp fetele au continuat sa stea la o sueta intre fete. La ora 9 seara insa, Adelina "a dat stingerea " pentru toata gasca, pentru a nu intarzia ora de somn a fetitei, fetele fiind conduse pana acasa de intreaga gasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare