Vedete din Romania

#adelina pestritu #ramona gabor #vraji adelina pestritu

Adelina Pestritu crede ca Ramona Gabor i-a facut vraji

Prezentatoarea de televiziune Adelina Pestritu le-a marturisit prietenilor ca Ramona Gabor este invidioasa pe ea si a tocmit vrajitoarele pentru a-i face farmece.

Fosta sotie a lui Liviu Varciu se teme ca i s-au facut vraji, deoarece Ramona ii vrea raul cu tot dinadinsul. Sora Monicai Gabor a vrut sa se razbune dupa ce zvonurile de vara trecuta au indicat-o pe Adelina ca posibila sursa a despartirii dintre Ramona Gabor si Gabi Badalau .

Potrivit surselor din anturajul celor doi, Gabi Badalau a pus ochii pe Adelina in vara anului trecut. Chiar daca aceasta nu i-a dat nicio importanta lui Badalau, Ramona a devenit geloasa si a vrut sa isi faca singura dreptate.

Astfel, Adelina a primit chiar la locul sau de munca o cutie cu un obiect ciudat, apoi una din prietenele Ramonei a incercat sa intre pe sub pielea sa si sa-i castige increderea. Totul a fost planificat in ideea ca respectiva prietena a Ramonei Gabor sa poata ascunde mosmoande in casa Adelinei Pestritu.

Prezentatoarea TV a auzit despre aceste practici necurate si a chemat de urgenta preotul pentru a-i sfinti casa.

"Sunt o femeie credincioasa, cred doar in Dumnezeu! In plus, vreau sa cred ca nu exista oameni care sa imi doreasca raul cu orice pret", a declarat ulterior Adelina.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului