Vedete din Romania

#Adelina Pestritu machiaj #vedete intern #adelina pestritu #showbiz

Adelina Pestritu, fara machiaj. “Schimba fata!”

Adelina Pestritu si-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a facut publica o imagine in care apare fara strop de machiaj, iar fanii au reactionat imediat.


„Esti total schimbata”, „Esti urata”, “Zici ca esti baiat”, , Iti statea mult mai bine cu parul lung!”, “Schimba fata”, “Fara machiaj arati bine, dar noua tunsoare nu te prinde deloc, iti sta foarte urat, te-a schimbat total! Nu imi place! Mareee unlike!”, au comentat prietenii virtuali.

Au fost si preten entuziasmati de look-ul natural si noua tunsoarea a vedetei. „Esti foarte frumoasa”, „iti sta fabulos”, “Esti superba si fara machiaj!”.

Aflata in vacanta in Statele Unite ale Americii impreuna cu iubitul ei, Speak, Adelina Pestritu a participat zilele trecute la New York Fashion Week, unul dintre cele mai importante evenimente de moda din intreaga lume. Adelina Pestritu a petrecut o vacanta de vis la New York. “Orice iubitor de fashion viseaza sa ajunga la un eveniment de asemenea anvergura. Este paradisul pentru iubitorii de fashion. Organizare impecabila, sute de fotografi din toata lumea, sute de editori de moda, de personalitati, designeri, prezentari. Am simtit ca am ajuns in inima acestui domeniu. M-am bucurat ca vacanta mea in America a coincis cu acest eveniment de marca in industria fashion”, a declarat Adelina Pestritu, conform libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului