Vedete din Romania

#adelina pestritu #relatie adelina pestritu #iubit adelina pestritu

Adelina Pestritu, intr-o noua relatie. Afla cine este noul ei iubit!

Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Liviu Varciu a petrecut un weekend romantic la Venetia, alaturi de noul sau iubit. Razvan Ispas este numele acestuia si el este cunoscut in lumea mondena prin prisma relatiei pe care tocmai a incheiat-o cu Raluca de la Bambi .

Adelina si Razvan s-au cunoscut la sfarsitul anului trecut, cand fiecare din ei era implicat intr-o alta relatie. Adelina se intalnea la acel moment cu Gabi Badalau, cel mai bun prieten al lui Razvan, iar acesta din urma avea o relatie de mai multi ani cu Raluca de la Bambi.

Cei patru tineri petreceau foarte mult timp impreuna, dar acest lucru nu a fost benefic pentru relatiile deja existente, astfel ca Adelina si Razvan s-au apropiat unul de celalalt si au descoperit ca au multe lucruri in comun. Ei au decis sa devina un cuplu, fara insa a-i anunta si pe fostii parteneri.

"Banuiam ca este ceva intre ei. Ulterior au aparut si alte semnale si am facut legatura. Ieri, Razvan mi-a recunoscut tot. Adelina mi-a fost prietena. Ne-am apropiat mult in perioada in care ieseam impreuna. Nu m-am asteptat la asa ceva. In momentul asta nici Adelina si nici Razvan nu mai reprezinta nimic", a marturisit Raluca pentru ziarul CanCan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare