Vedete din Romania

#serviciu #inmormantare #adelina pestritu

Adelina Pestritu, la inmormantare si serviciu in aceeasi zi

Adelina Pestritu isi respecta angajamentele profesionale chiar si in cele mai tragice momente ale vietii sale. Asa se face ca, imediat dupa ce si-a inmormantat bunicul, vedeta a suit pe podium.

Week-endul trecut, Adelina Pestritu, fosta Varciu, a trecut printr-o drama familiala. Bunicul ei, in varsta de 86 ani, s-a stins din viata . Batranul era din zona Rucar, Bran, locul in care, in copilarie, Adelina isi petrecea mai toate vacantele.

Inmormantarea bunicului a avut loc sambata aceasta. Exact in aceeasi zi, asistenta lui Morar a avut de onorat un angajament, motiv pentru care a fost nevoita ca, imediat dupa , sa vina la Bucuresti pentru a urca pe scena.

"In meseria mea este important sa te tii de cuvant, indiferent de problemele personale. Am participat la evenimentul "Playboy", unde am extras numele unui castigator dintr-o urna, desi eram ravasita si veneam de la inmormantare ", a povestit Adelina Pestritu pentru Cancan.

Adelina a mai spus ca era nepoata preferata a bunicului din Rucar si ca vestea mortii lui a marcat-o intr-un chip vadit.

Liviu Varciu , afectat si el de moartea batranului

La auzul vestii ca bunicul Adelinei a incetat din viata, fostul sot al acesteia, Liviu Varciu, si-a aratat regretul. Acesta a declarat pentru Click! ca ii pare rau de batran, spunand despre acesta ca era un om de milioane. 

"Nu-mi vine sa cred. Habar n-am avut. Acum am auzit de la voi. M-am intristat. Era un om de milioane, chiar imi pare rau. Condoleante Adelinei, sincer imi pare rau si sper sa treaca cat mai repede peste acest moment neplacut.", a declarat Liviu Varciu pentru Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare