Vedete din Romania

#adelina pestritu #mihai morar #asistenta #antena 2

Adelina Pestritu nu mai vrea sa fie asistenta lui Morar

Adelina Pestritu a demisionat din postul de "asistenta lui Morar". Manechinul a declarat ca a aflat o serie de informatii ce o privesc personal si ca acestea au determinat-o sa incheie brusc colaborarea cu Antena 2 .

Marti seara, fosta sotie a lui Liviu Varciu s-a dus la sefii de la Antena 2 sa-i anunte ca nu mai doreste sa participe la ultima editie a emsiunii "Rai da` buni", desi contractul prevedea acest lucru. Formatul intra in vacanta la finalul acestei saptamani si va reveni din toamna cu un nou sezon. Adelina nu a vrut sa dezvaluie motivele pentru care a luat aceasta decizie.

Potrivit informatiilor date de cei de la Cancan, postul lasat de Adelina Pestritu va fi ocupat de "titulara" Marina Dinu, care se pare ca si-a conditionat revenirea, cerand ca Adelina sa plece.

Potrivit Cancan, aceste vorbe ar fi ajuns si la urechiile Adelinei care s-a hotarat sa demisioneze.

"Este adevarat ca voi lipsi ultimele doua editii. In rest, despre sezonul din toamna, nu prea am ce sa vorbesc", a declarat insa Adelina Pestritu pentru Cancan.

Contactat telefonic, Mihai Morar a dat de inteles ca o prefera pe Marina in locul Adelinei si ca nu este afectat de plecarea acesteia desi nu a avut nimic de reprosat la adresa ei din punct de vedere profesional.

"O sa o iau pe cea cu care ma simt bine. Marina mereu a spus ca regreta ca pleaca, iar eu o regret pe ea. In privinta Adelinei, sunt convins ca isi va gasi un loc la Antena 2. Cred ca participarea ei la emisiune a fost o buna terapie post-divort. Nu am ce sa-i reposez profesional, si-a dat interesul", a precizat prezentatorul Antenei 2 pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului