Vedete din Romania

#Adelina Pestritu fetita #adelina pestritu

Adelina Pestritu, primele imagini cu fetita sa! “Ii seamana foarte mult taticului”

Adelina Pestritu a publicat primele imagini cu chipul fetitei sale, Zenaida-Maria, la aproape o luna de la nastere. Bruneta recunoaste ca micuta seamana leit cu taticul ei, Steblea Virgil!


"Astazi va prezint primele poze cu micuta noastra. Stim ca v-ati fi dorit sa le vedeti din prima zi, asa cum ne-ati scris in mesaje, dar consideram ca totul trebuie facut cu un rost si la momentul potrivit. Nu pot spune ca s-a conformat “brief-ului” de sedinta foto, insa ma bucur sa va prezint cateva momente din primele ei saptamani de viata. Suntem extrem de mandri de ea si de cum evolueaza iar, pana la prima sedinta foto profesionala pe care am pregatit-o in deja pentru luna septembrie, va las cateva cadre din intimitatea noastra.

Multi ne spun ca Zenaida-Maria ii seamana foarte mult taticului. Asta spun si eu. De cate ori ma uit la ea, parca vad un Virgil mai micut:). il regasesc chiar si in gesturile ei. Deocamdata, are ochii de un gri-albastrui cu tente de verde si pielea usor creola. Ne asteptam ca, peste putin timp, sa i se definitiveze verdele smarald al ochilor pe care il au majoritatea membrilor familiei noastre, inclusiv noi. Oricum ar fi, noi suntem fericiti. Este dulce, frumoasa si, mai mult decat ne-am fi putut vreodata astepta noi sa fie. Dumnezeu a fost bun cu noi si ne-a trimis un copil sanatos, frumos si, cu siguranta, foarte norocos. Va lasam sa savurati si voi imaginile cu puiul nostru si speram sa va placa.
Va pupam!” a fost mesajul Adelinei Pestritu, alaturat imaginilor cu micuta Zenaida-Maria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare