Vedete din Romania

#Adelina Pestritu cancer #tunsoare Adelina Pestritu #vedete intern #adelina pestritu #showbiz

Adelina Pestritu s-a tuns scurt dintr-un motiv dureros! Are legatura cu o boala incurabila!

Decizia Adelinei Pestritu de a-si tunde parul dupa ce ani in sir ne-a obismuit cu acelasi look are la baza un motiv solid, nu doar nevoia de schimbare la inceput de toamna!

Adelina Pestritu a donat 15 centimetri de par in cadrul campaniei Vieti Impletite, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

“Stiati ca iubesc schimbarile radicale?? Sunteti pregatiti de rezultat?”, isi intreba zilele trecute Adelina fanii de pe Facebook, cu cateva ore inainte sa posteze imaginile cu noua ei tunsoare. Modesta din fire, bruneta nu a dat explicatii atunci cand admiratorii sai au intrebat-o de ce a recurs la aceasta schimbare majora. Un comunicat al Fundatiei Renasterea scoate la iveala adevarul.


Vedeta s-a lasat pe mainile hairtsylist-ului Adrian Perjovschi care i-a propus cu aceasta ocazie si una dintre tunsorile in trend, tunsoarea pixie: “Mi-a placut la nebunie cum a iesit aceasta transformare radicala de look. Adrian Perjovschi este senzational, are o bucurie uriasa cand aude ca imi doresc ceva extrem, diferit. Pe langa asta, cel mai mult m-a bucurat ca am putut dona parul catre Fundatia Renasterea. Este un proiect care ma emotioneaza si ma bucura gandul ca pot contribui si eu macar putin la redobandirea feminitatii doamnelor care au trecut printr-o boala atat de traumatizanta. Le respect, le apreciez si le doresc multa sanatate si putere! Incurajez toate femeile care se tund, sa doneze par, este un gest mic care in acest context conteaza enorm”, declara Adelina Pestritu.

In comunicatul Fundatiei se face apel la persoanele care vor sa doneze par pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer in cadrul campaniei Vieti Impletite demarata de Fundatia Renasterea. Acestea pot merge in fiecare zi de marti, in saloanele Jovsky Studio Herastrau, Pipera si Corbeanca pentru a dona par.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului