Vedete din Romania

#Adelina Pestritu zi de nastere #vedete intern #adelina pestritu #showbiz

Adelina Pestritu si-a facut al 20-lea tatuaj! Cum arata si ce semnifica

Adelina Pestritu a implinit 30 de ani si si-a petrecut ziua de nastere in Miami, alaturi de prieteni! Prezentatoarea tv si-a facut singura un cadou: un tatuaj, cel de-al 20-lea.

“Toti prietenii ma avertizau ca o sa ma confrunt cu fel si fel de stari la schimbarea prefixului si imi era oarecum teama de acest moment. Acum ca ma aflu in fata lui, ma simt mai fericita ca niciodata “sa-l imbratisez”. Viata mea nu mai este ca la 20 de ani, insa asta nu inseamna ca este ceva rau. Astazi sunt mai matura, mai responsabila, mai constienta de mine insami, dar si de cei pe care ii iubesc si stiu exact ce-mi doresc de la viata”, a declarat Adelina Pestritu  pentru Click.

Odata ce a trecut acest prag al varstei de 30 de ani, Adelina si-a propus sa se dezvolte mai mult pe plan spiritual. “Imi doresc ca aceasta varsta sa ma ajute sa ma dezvolt si mai tare pe plan spiritual si sa fac cateva schimbari radicale in viata mea. Asta ar putea implica chiar si o mutare din tara, dar, pe parcurs, voi vedea exact cand va fi momentul si locul potrivit pentru a face aceasta schimbare”, a declarat ea.

De ziua sa, prezentatoarea tv si-a facut singura un cadou, cel de-al 20-lea tatauaj!

“Pentru cel de-al 20 lea tatuaj, facut intr-o zi atat de speciala pentru mine, schimbarea prefixului, am ales sa-mi scriu o fraza in care eu cred mult: “Perception is Reality” -Perceptia este realitate. Sunt de parere ca fiecare dintre noi suntem capabili sa ne cream o realitate a noastra, diferita de a celor ce ne inconjoara. Eu simt asta pe pielea mea, la cei 30 de ani si pot spune ca realitatea pe care mi-am construit-o este una bazata pe implicare, daruire, dezvoltare spirituala, dar si multe ganduri pozitive. De fapt, cu asta ma si hranesc zi de zi si imi alimentez starea de bine. Este micul meu secret”, a marturisit Adelina Pestritu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare