Vedete din Romania

#adelina pestritu #scandal #hotel #televizor cu plasma

Adelina Pestritu, suparata ca n-are plasma in camera de hotel

Adelina Pestritu a facut scandal in urma cu doua saptamani, intr-un hotel de patru stele din statiunea Predeal pentru ca a primit o camera fara televizor cu plasma .

La scurt timp dupa ce a primit cardul care-I pernitea accesul in camera, Adelina s-a intors la receptie . Ea i-a spus receptionerului ca vrea o alta camera in care exista plasma.

Acesta i-a raspuns politicos ca niciuna din incaperile hotelului nu este dotata cu plasma, fapt care a infuriat-o si mai tare pe Adelina Pestritu: "Cum de nu exista macar cateva apartamente cu plasma, asa pentru VIP-uri, ce hotel de patru stele este asta? Imi vreau banii inapoi, eu nu mai raman aici!".

In alta ordine de idei, Adelina Pestritu va realiza alaturi de Laurette si Sanziana Buruiana o emisiunea TV, care va fi gazduita de Zeus TV, postul de televiziune al lui Luis Lazarus .

"Vom fi patru fete care vor prezenta emisiunea. Eu, Laurette si Adelina vom fi fetele care ies prin cluburi si vin cu barfe si povesti. Cea de-a patra este o fata cuminte, care nu se duce prin cluburi si care ne stârneste pe noi la discutii", a declarat Sanziana Buruiana pentru showbiz.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare