Vedete din Romania

#adelina pestritu #copil #adoptie

Adelina Pestritu vrea sa adopte un copil

Desi tocmai ce s-a despartit de iubitul ei, , Adelina Pestritu nu renunta la ideea de a avea un copil. Nici macar problemele de sanatate pe care le-a avut nu o opresc pe vedeta sa aspire la statutul de mama, chiar daca pentru asta s-ar vedea nevoita sa adopte unul.

"Imi doresc sa infiez un baietel. Ideea mi-a venit dupa ce am visat ca voi deveni mama. Mi-am pus mari sperante in sarcina pe care am pierdut-o. Cand mi-a spus medicul ca am o sarcina extrauterina, am suferit foarte mult si m-am gandit ca trebuie sa umplu cumva acel gol", a declarat Adelina Pestritu pentru ziarul "ring".

Iubind foarte mult copii, frumoasa bruneta ia in calcul posibilitata infierii atat a unei fetite cat si a unui baietel.

"Imi doresc si un copil natural si apoi sa infiez pentru a face 'pereche'. Sigur, nu se poate pune acum problema unei adoptii, pentru ca nu indeplinesc conditiile, dar, cand voi gasi barbatul potrivit, voi face si acest pas", marturiseste fosta a lui Mihai Morar pentru aceeasi publicatie.

De altfel, Adelina este atenta la nevoile celor din jur si sufera atunci cand vede durere. Dupa o vizita de sarbatori la un orfelinat, impresionata fiind de cele vazute, vedeta nu si-a putut controla lacrimile si a izbucnit in plans.

"Am plecat plangand de la orfelinat, foarte impresionata de viata copiilor de acolo. Sunt convinsa ca prin gestul meu de a infia as putea sa schimb soarta unui copil", a adaugat bruneta.

In ceea ce priveste planul profesional, dupa ce a plecat de la Antena 2, Adelina Pestritu a fost aleasa sa reprezinte show-ul de fashion "Most Beautiful Girl 2010". Momentan, organizatorii evenimentului se afla in faza preselectiei nationale, spectacolul propiu-zis urmand sa aibe loc in octombrie, la Romexpo.

Cat despre despartirea de Sorin Boiangiu , Adelina a dat de inteles ca lasa loc de reconciliere . "M-am separat de Sorin, este ceva de moment. Vom vedea daca putem sau nu sta unul fara altul.", a declarat aceasta pentru ziarul "ring".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare