Vedete din Romania

#adelina pestritu #liviu varciu #vacanta #mexic

Adelina, rasfat de 10.000 de euro in Mexic

Proaspat divortat, Liviu Varciu spera sa-si intalneasca partenera ideala in urma castingului, la care au aderat mai multe domnisoare dornice sa-i poarte numele.

Spre deosebire de el, Adelina Pestritu sta deoparte, momentan, de idile, planuind sa-si petreaca urmatoarea vacanta in Mexic. Pentru aceasta escapada, bruneta ar trebui sa scoata din buzunar aproximativ 10.000 de euro pentru doua saptamani.

"As vrea sa plec in Acapulco , trebuie sa vorbesc cu prietenii mei sa vad cand au si ei timp. Am concediu din iulie pana in toamna, asa ca probabil voi pleca in perioada aceasta. E prima data cand merg acolo, am inteles ca e foarte frumos", a declarat Adelina Pestritu pentru "ring".

Vanata cu... biletele

Fostul sot al brunetei se concentreaza acum sa-si gaseasca jumatatea... In emisiunea "Happy Hour", mai multe domnisoare s-au prezentat, interesate sa devina doamna Varciu. Asistenta lui Morar nu doreste sa-i urmeze exemplul lui Varciu. "Unii fac castinguri, altii deschid ochii mai bine", ne-a spus ea. Cu toate acestea, nici Adelina nu duce lipsa de admiratori , ea gasind zilnic biletele pe parbrizul masinii.

Se inscrie la scoala

Modelul are contract de colaborare pentru emisiunea "Rai, da' buni", de la Antena 2, pana in toamna. Daca va reusi sa-i demonstreze lui Morar ca e o asistenta buna, contractul ei se va prelungi. Cum vrea sa-si formeze o cariera in showbiz, Adelina se pregateste sa inceapa cursurile scolii de televiziune a lui Vlad Ionescu .

"Liviu Varciu nu mai exista pentru mine! Eu imi vad de viata mea. Sunt convinsa ca Dumnezeu mi-l va scoate in cale pe Fat-Frumos", Adelina Pestritu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare