Vedete din Romania

Adelina si Chivu si-au petrecut Pastele la Milano

2008, Adelina Elisei si Cristian Chivu, si-au petrecut Pastele la Milano, departe de tara, din cauza programului aglomerat al fotbalistului, povesteste Click.

Desi in aceasta perioada se preconizase venirea la Bucuresti si o vizita a lor la Palatul Stirbei , pentru degustarea preparatelor culinare speciale care vor figura in meniul nuntii de la 6 iulie, cei doi au renuntat la vacanta de Paste , din motive de cantonament si program incarcat al lui Cristi.

Pentru ca programul lui Cristi devine din ce in ce mai aglomerat - se apropie Euro 2008, dar nici campionatul italian nu poate fi neglijat - viitorii miri vor veni in tara abia peste vreo doua saptamani.

Atunci Adelina va participa la nunta bunei sale prietene, producator al emisiunii “ Un show pacatos ”, Dana Voicu, si se va ocupa si de detaliile evenimentului de la 6 iulie.

In privinta rochiei de mireasa, fosta stirista sportiva pastreaza secretul modelului chiar si fata de viitorul sot, pentru ca, moldoveanca fiind, tine la superstitia care spune ca mirele nu trebuie sa stie aproape nimic despre toaleta viitoarei sotii.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului