Vedete din Romania

#liviu varciu #adelina varciu #divort #infidelitate

Adelina Varciu: "Sotul meu lipsea noaptea de acasa"

Adelina il acuza pe Liviu Varciu de infidelitate , in timp ce fostul solist de la L.A. isi acuza sotia ca l-a indepartat de fetita lui.

Divortul dupa numai un an de casnicie pare sa fie dificil pentru sotii Varciu, care isi arunca acuzatii fara mila. Totul a inceput de la dezvaluirea Adelinei despre infidelitatea sotului ei.

"Ne-am certat la telefon, i-am spus ca am dovezi ca ma insala , iar el, in loc sa-si ceara iertare , mi-a cerut sa parasesc apartamentul lui. Avem probleme de mult timp, deoarece sotul meu lipsea noaptea de acasa. A doua zi aflam de la prienteni ca se distrase in club cu diferite femei", a declarat Adelina pentru Click!

Liviu a negat faptul ca ar fi inselat-o pe sotia sa, pe care o invinuieste pentru faptul ca nu si-a mai vazut fetita in ultimul an.

"De cand Adelina a inaintat cererea de divort, totul s-a schimbat. Pot sa va spun ca in acest moment procesul de divort continua. Motivele sunt complexe, iar unul dintre ele se leaga si de faptul ca sotia mea nu s-a impacat niciodata cu gandul ca eu am o fetita dintr-o relatie anterioara. Infidelitatea este o inventie", a spus Liviu, citat de Libertatea.

Vedeta trustului Pro regreta faptul ca s-a indepartat de fiica sa. "Am gresit fata de fetita mea, ca nu am vazut-o atata timp... Aceasta fiinta, care a fost sotia mea, imi face un lucru foarte urat. Am avut o sotie foarte frumoasa, dar nu va mai fi a mea. Am rugat-o sa isi faca bagajele si sa plece", a spus Liviu cu lacrimi in ochi la "Happy Hour".

Adelina neaga acuzatiile sotului ei. Frumoasa bruneta sustine ca datorita ei Liviu s-a apropiat de fiica sa.

"Timp de opt ani, el nu a vrut sa auda de copil. Nu numai ca nu i-am interzis sa-si vada fetita, dar anul trecut, de Paste, i-am facut micutei un pachetel si i-am spus lui Liviu sa i-l duca. El a refuzat categoric. Anul trecut, in timp ce sotul meu era la "Dansez pentru tine", fetita i-a trimis cateva poze pe e-mail, in incercarea de a lua legatura cu el. Cand a vazut-o cat e de frumoasa, parca s-a trezit sentimentul patern in el", a explicat Adelina.

 

Citeste si

Liviu Varciu, parasit de sotie pentru ca a inselat-o

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului