Vedete din Romania

#alexandra stan #muzica #showbiz #stiri monden # Marcel Prodan #concerte Alexandra Stan

Adevaratul motiv pentru care Alexandra Stan nu mai poate canta

Dupa nefericitul incident de acum cateva luni pe care l-a avut cu fostul sau iubit si impresar, Marcel Prodan, cantareata Alexandra Stan nu a mai urcat deloc pe scena. Daca pana acum se zvonea ca motivul care a dus la acest lucru a fost bataia primita de la impresarul sau, se pare insa ca altele sunt cauzele.

Tatal Alexandrei Stan a marturisit ca artista nu mai poate canta, din cauza unui contract mai vechi cu o casa de discuri.

"De cand s-a intamplat incidentul cu Marcel Prodan, ea nu a mai fost la niciun concert si, deocamdata, nici nu o sa mearga. Avem un proces, avem un avocat care se ocupa si un contract vechi care nu ne permite la ora actuala sa putem canta, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, acel contract o sa fie reziliat (...) Nu avea cum sa le promita impresarilor ca merge la concerte, ea nici macar la nunta surorii ei nu a cantat, desi ii promisese ca o sa ii fredoneze doua, trei melodii, dar nu vrem sa incalcam legea, ca dupa aceea sa platim noi in fata nemernicilor aceia.

Cei de la MediaPro au declarat ca am putea canta piesele, dar ei nu au venit sa ne prezinte acele hartii prin care sa dovedeasca faptul ca ei au dreptul asupra melodiilor" , a declarat George Stan, pentru ziarulring.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului