Vedete din Romania

#mihaela radulescu #elan schwartzenberg #dani otil #divort

Adevarul despre divortul Mihaelei Radulescu

Saptamanalul Academia Catavencu dezvaluie in editia print ca incepand cu 2005, in casnicia vedetei ar fi intervenit mai multi barbati, insa o intamplare petrecuta la Mamaia in aceasta vara ar fi constituit picatura ce a umplut paharul lui Elan Schwartzenberg .


Se pare ca Mihaela Radulescu si sotul ei s-ar fi aflat in aceasta vara intamplator impreuna la Mamaia, la evenimentul „Class One Romanian Grand Prix “, fiecare cu alte afaceri (Mihaela cu Antena 1, partener oficial al evenimentului iar Elan fiind partener de afaceri cu firma organizatoare).


Sursa jurnalistilor de la Catavencu (cotata ca foarte credibila) spune ca intr-o seara Mihaela a plecat mai devreme de la masa, sub pretextul ca are treaba cu echipa de filmare. Elan ar fi urmarit-o si a observat ca, la un moment dat, Mihaela ar fi intrat intr-un hotel oarecare. Sotul vedetei se pare ca ar fi batut politicos la usa camerei unde intrase sotia, sub un pretext oarecare, si cand usa s-ar fi deschis, Elan s-ar fi trezit fata in fata cu Dani Otil , coprezentatorul matinalului de la Antena 1, suspect de relatii cu vedeta in interiorul trustului inca din lunile mai-iunie.


Interpelat de jurnalistii de la Academia Catavencu, Dani Otil a declarat: „Vreau sa nu vorbesc in perioada asta, prefer sa nu comentez. Femeia e in divort, imparte o casa… e trist, ca la o inmormintare. Un barbat adevarat nu face declaratii in momente de genul acesta" [...].


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare