Vedete din Romania

#sondor Romanii au talent #mihaela radulescu #povesti Romanii au talent #romanii au talent

Adevarul din spatele povestilor care au impresionat o tara intreaga la "Romanii au talent"

Au lasat o tara intreaga cu gura cascata si au impresionat juriul de la "Romanii au talent" cu show-urile lor. Dar care este totusi adevarul din spatele concurentilor care starnesc emotii vii? Iata trei povesti pe care nu ti le-ai fi imaginat deloc asa!

Puscariasul a mintit?




Andrei Grigoriu, tanarul care a impresionat juriul de la competitia "Romanii au talent" cu povestea sa si cu emotiile pe care a reusit sa le starneasca, ar fi mintit atunci cand a spus ca a facut 13 ani de inchisoare pentru tainuirea unei crime. De fapt, scrie wowbiz.ro, el ar fi fost complice la uciderea cu sange rece a unei tinere de 25 de ani, din Timisoara, care le datora lui si prietenului sau 200 de euro. Se intampla in 2003.

"Toate caile de acces din Timisoara au fost blocate. Masina data in urmarire a fost oprita de politistii rutieristi la iesirea din Timisoara, pe Calea Sagului, la volan aflandu-se Grigoriu Andrei, de 19 ani, din Timisoara. Petele de sange de pe pantofii sai au vorbit de la sine... Tanarul le-a spus anchetatorilor ca, impreuna cu Lungu Constantin, de 20 de ani, zis «Bebe», au cautat-o pe Erika sub pretextul restituirii unei datorii de 200 de euro, dar ajunsi fata in fata i-au solicitat fetei alti bani. Refuzul acesteia a declansat furia celor doi. Bruscata, fata a inceput sa tipe. Cei doi au incercat sa o linisteasca si, pentru ca nu au reusit, in timp ce Andrei a imobilizat-o, Bebe i-a taiat gatul si au abandonat-o", relata presa vremii.

Sursa foto: wowbiz.ro

Andrei Grigoriu a fost condamnat la 16 ani de inchisoare, iar Constantin Lungu, la 22 de ani. Andrei a facut cerere de eliberare conditionata dupa 13 ani petrecuti dupa gratii. Cu cateva saptamani inainte sa fie eliberat, el a participat la preselectiile de la "Romanii au talent" si i-a impresionat pe toti juratii cu povestea spusa de el. El a pictat chipul surorii sale, care l-a sustinut moral in tot acest timp, iar la final i-a promis ca nu o va mai parasi niciodata. Concurentul a primit patru de "Da". Cea mai impresionata a parut Mihaela Radulescu. Ea i-a spus: "Povestesti frumos, pictezi frumos. Vazand toate acestea eu ti-as fi iertat toate pacatele!".

CITESTE SI:
Cum arata Carmen Iohannis in tinerete


Sondorul cu muschi a picat probele la alt concurs

Marius Calin, concurentul care a inceput sa cante opera, desi toata lumea care l-a vazut se astepta la un moment de striptease, a mai participat la preselectiile unui concurs tot de la Pro TV, "Vocea Romaniei". Pentru ca nu a reusit sa treaca mai departe in concurs, Calin si-a expus naduful pe Facebook. "Am fost astazi la preselectie la Vocea Romaniei... o MIZERIE IMPUTITA. Se stie dinainte cine intra, juriul este diferit, te tin un minut in care canti trei piese, si nu stiu de ce sa se lege... Aveam scris ca o sa cant 'Con te partiro' (opera) si 'Green green grass of home' si mi-au zis - dar ia canta tu o doina (uaaa, ma gandeam, specialitatea casei). Si fac aia: hmmm, vibratoul tau denota nesiguranta. Si apoi am cantat vreo 20 de secunde si din celelalte doua si fac aia ca cica - NU AI PUTERE IN VOCE! Eu?!!! M-au pus sa cant fara vibrato, am cantat, si la sfarsit cica: mai trebuie sa lucrezi la calitatile vocale, ne vedem la anul! Iar cei mai buni au fost picati (si eu zic ca ma pricep sa evaluez o voce) si au luat panaramele lor... asa ca sa stiti la ce va uitati", a scris Marius Calin pe contul sau de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Multi sunt de parere ca tanarul, care e de profesie inginer sondor, nu a ajuns direct in semifinalele competitiei "Romanii au talent" datorita vocii sale, ci mai degraba a faptului ca a venit pe scena purtand doar o camasa fara maneci descheiata, care lasa la vedere muschii bine lucrati la sala. “A fost pentru prima oara cand am cantat opera pe scena si de aceea din cauza lipsei de experienta, unii contesta calificarea mea in semifinala. Tin totusi sa mentionez, ca din cauza vacarmului din sala (pentru ca efectiv toata lumea urla), pe scena nu se mai auzea nimic. Nici negativul, nici vocea. Nu am avut control aproape deloc, deci am cantat ca surzii", a scris de aceasta data tanarul pe contul lui de socializare.

Batranul aviator, ucis intr-un accident sinistru

Ioan Dunca, un fost aviator in varsta de 78 de ani, admis in etapa urmatoare a show-ului „Romanii au talent“ dupa ce a facut flotari pe scena, a cantat si a impresionat cu vointa sa de fier, cu glumele sale, dar si cum incredibila pofta de viata, scrie evz.ro. Pentru povestile spuse cu pasiune, Ioan Dunca a primit patru de "Da", insa nu a mai apucat sa vina din nou in fata juriului, intrucat a murit intr-un accident rutier dupa ce a traversat neregulamentar strada. Un fan a facut anuntul pe pagina de Facebook a show-ului "Romanii au talent". "A murit in noaptea de 14 februarie spre 15 la ora 00:30 intr-un tragic accident de masina in Iasi. Este cutremurator", a scris barbatul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare