Vedete din Romania

#horia brenciu #showbiz #vocea romaniei #show-uri talente #vedete intern #hell's kitchen

Adevarul din spatele show-urilor de talente. Iata la ce practici necurate se apeleaza!

Atacuri sub centura, acuzatii de practici incorecte, scandaluri de tot felul. Cam asa sunt condimentate mai nou show-urile TV menite sa aduca audienta. Cele mai multe trucuri la care se apeleaza sunt insa nedemne pentru un asemenea nivel.

"Vocea Romaniei" umbla cu cioara vopsita?

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

In ultimele zile s-a vorbit tot mai des in media cum ca vocile concurentilor de la "Vocea Romaniei" ar suna mai bine decat cele ale participantilor de la "X-Factor", ba chiar ca suna mai bine si decat ale celor din editiile anterioare ale aceleiasi emisiuni. Explicatia a venit, se pare, tot de la niste fosti competitori, care ii acuza pe producatorii de la "Vocea Romaniei" ca ar "umbla" la vocile participantilor. "In sezonul 2 nu se corectau voci cu autotune la Vocea Romaniei", a scris pe Facebook Matei Sorescu, unul dintre fostii concurenti.

In sprijinul afirmatiei lui Sorescu au venit si alti doi fosti concurenti, Cezar Dometi si Claudiu Zamfira, care au confirmat ca la unii concurenti s-au folosit prea multe efecte. "Acolo in studio nu cred ca se aude, dar la montaj se prelucreaza pentru tv sa se auda sticla... nu e in regula", a scris Claudiu Zamfira, citat de wowbiz.ro.

CITESTE SI:

Vedete in relatii ultramoderne. Se iubesc la nebunie, dar traiesc separat
Banica Jr si Lavinia Parva s-au separat. Detalii incredibile despre cei doi
Cu ce salariu fabulos a fost momita Mona Segall! Nu-l castigi nici in trei ani!

Atacuri intre juratii competitori


Sursa foto: realitatea.net

Insa nu doar concurentii au cate ceva de reprosat, ci si juratii intre ei. In urma cu o luna, Loredana, jurat la "Vocea Romaniei", spunea ca e mai bine fara fostul sau coleg, Horia Brenciu, ajuns in echipa "X-Factor". "Avea el o energie negativa. Acum totul merge mult mai bine. Eu si altii am ramas la aceasta emisiune pentru ca suntem aici de la inceput si nu migram ca in politica", a declarat Loredana.

Nici Horia Brenciu nu a rezistat si, necajit probabil din cauza audientelor slabe pe care le-a inregistrat emisiunea "X-Factor" de la Antena 1, s-a aratat nemultumit de faptul ca Pro TV a decis sa difuzeze "Vocea Romaniei" in paralel cu emisiunea concurenta. "E vorba de o competitie serioasa si as vrea sa mai fie inca doua posturi care sa faca mai aspra competitia. Dar lasa emisiunile la ore diferite! Nu faci lucruri de genul acesta", a declarat Horia Brenciu.

Injuraturi la Hell's Kitchen

Sursa foto: exclusivnews.ro

Nici formatul emisiunii "Hell's Kitchen", de la Antena, nu le-a facut tuturor o impresie prea buna, multi spectatori acuzandu-i pe cei trei chefi ca folosesc prea des cuvinte triviale. Mai mult, si in cazul acestui show au aparut acuzatii, dupa ce un concurent a declarat ca a fost umilit la preselectii si ca chefii i-au aruncat preparatul la gunoi.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare