Vedete din Romania

#andreea balan #keo #showbiz #vedete intern

Adevarul iese la iveala. Din vina lui s-a despartit Andreea Balan de Keo!

La mai bine de doua luni dupa ce Andreea Balan si Keo au decis sa se desparta, un fapt necunoscut iese la iveala. Potrivit libertatea.ro, Cristi Enache, solistul trupei Directia 5, le-a marturisit prietenilor de ce se simte vinovat cu privire la deznodamantul relatiei dintre cei doi cantareti.

Mai exact, Cristi este cel care i-a facut cunostinta lui Keo cu Misty, tanara cu care artistul a inselat-o apoi pe Andreea Balan, cea cu care avea o relatie de opt ani. "Anul trecut, Cristi l-a sunat pe Keo cu rugamintea de a aduce la el in studio o fata care vrea sa inregistreze niste piese. Era vorba de Misty. S-au placut, se vedea din priviri", a declarat pentru Libertatea un apropiat al solistului de la Directia 5.

In scurt timp, Keo si Misty au inceput sa colaboreze, dar si sa flirteze, astfel ca usor-usor, din colegi au devenit iubiti. Povestea lor de dragoste a iesit la iveala destul de tarziu, dupa ce aproape un an Keo a trait o viata de cuplu dubla.

Andreea Balan a decis atunci sa se desparta, nelasandu-i lui Keo nicio sansa la impacare. Cantareata lasa acum sa se inteleaga ca relatia cu Keo este de domeniul trecutului si ca si-a gasit fericirea in bratele unui tanar american.

CITESTE SI:

Ei sunt copiii care le calca pe urme parintilor si devin vedete la varste fragede

Sursa foto: infomusic.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare