Vedete din Romania

#vedete monstri #vedete extern #vedete intern # tudor sisu #showbiz #florin chilian #nicolas cage #bill cosby

Adorati pe scena, monstri in viata reala. Top 7 batausi, violatori, criminali din showbiz

Ce au in comun Tudor Sisu, Florin Chilian, Bill Cosby si Nicolas Cage? Toti au fost acuzati de agresiune fizica sau sexuala. Si nu sunt singurele celebritati despre care s-a aflat ca reactioneaza dur la manie sau ca au comportamente deviante, dar pe care publicul le-a iertat.

Tudor Sisu

Sursa foto: blog.cinefan.ro

Condamnat pentru detinere si trafic de droguri, dar si acuzat de sotia sa de batai crancene, Tudor Sisu se pare ca s-a reabilitat in ochii fanilor, care nu au parut sensibilizati de actiunile sale penale. Rapperul pare sa fi devenit mult mai responsabil decat in urma cu opt-zece ani. Vorbeste despre iubire, despre Dumnezeu, despre responsabilitate. "Categoric sunt mult mai responsabil acum. Nu mi-am analizat niciodata sentimentele legate de copii. Dar e un moment de liniste pentru mine cand ii vad" a fost declaratia de la sfarsitul anului trecut care a ajuns la inimile fanilor.

Florin Chilian

Sursa foto: netv.ro

In 2006, Ana Maria Georgescu, cea care ajunsese indragita de o tara intreaga dupa ce a lansat hitul "Ochii tai", era batuta cu bestialitate in plina strada de iubitul sau de atunci, Florin Chilian. Artistul a si fost condamnat la un an si 10 luni de inchisoare cu suspendare. Publicul sau a dat rapid uitarii incidentul, astfel ca notorietatea lui Chilian nu pare sa fi avut de suferit prea mult.

Bill Cosby

Sursa foto: hamptonunews.blogspot.com

Bill Cosby, vedeta din serialul de televiziune "The Cosby Show", a ajuns recent din nou in atentia publicului dupa ce un topmodel de succes in anii '80 l-a acuzat de viol. "A fost un monstru. A mers dupa mine in camera de hotel ca un animal si avea atata forta ca nu se mai putea controla. S-a purtat ca un monstru. M-am gandit ca nu are rost sa spun nimic, el era faimos, iar eu o simpla adolescenta", le-a marturisit Barbara Bowman jurnalistilor de la Daily Mail. Cel putin alte 10 femei sustin ca ar fi fost agresate de comediant.

Televiziunea NBC a anuntat, miercuri, anularea unui proiect in care era implicat actorul de comedie, iar recent platforma online Netflix a amanat lansarea unei alte productii cu vedeta americana, dupa aparitia acuzatiilor de viol la adresa artistului.

CITESTE SI:

Adio, dar raman cu tine! 3 vedete concediate care au mai primit o sansa
Milionar fara suflet. Uite cum si-a aruncat copilul in strada!
Dezvaluiri incredibile despre cuplul Iohannis, facute de un prieten de familie

 

Mike Tyson

 

 

Sursa foto:gsp.ro

Cazul sau nu este unul singular nici in lumea mondena internationala. Fostul boxer Mike Tyson a facut trei ani de puscarie dupa ce a fost acuzat de Desiree Washington, candva Miss Black Rhode Island, de viol. Sportivul continua sa nege si acum ca ar fi vinovat. Tyson, care e tatal a nu mai putin de opt copii, este acum actor part-time si a ajuns personaj de desene animate.
 

Nicolas Cage

Sursa foto: nypost.com

In urma cu trei ani, Nicolas Cage a fost arestat dupa ce si-a agresat fizic si verbal sotia pe o strada din New Orleans. Celebrul actor a platit 11.000 de dolari cautiune pentru a scapa de acuzatiile de violenta domestica, tulburarea linistii publice si stare de ebrietate in loc public.

Bill Murray

Sursa foto: calvin.edu

Actor de comedie Bill Murray, celebru pentru rolul din "Ghostbusters", a divortat, in urma cu sase ani, de sotia sa, dupa ce aceasta l-a acuzat de "adulter, dependenta de marijuana si alcool, gesturi abuzive, violenta domestica, dependente sexuale si abandonarea frecventa a familiei", dupa cum a scris femeia in cererea de desfacere a casatoriei.

Snoop Dogg

 

Sursa foto: rapbasement.com

In 1995, rapperul Snoop Dogg a fost implicat in cazul uciderii unui membru al unei bande din Los Angeles. Alaturi de garda sa de corp, rapperul, pe numele adevarat Calvin Broadus, era acuzat de crima, insa instanta i-a achitat pe amandoi.

Mark Wahlberg

Sursa foto: wallruru.com

Pe cand avea doar 16 ani, Mark Wahlberg, cel care ulterior a devenit cunoscut ca actor, model pentru lenjerie intima si chiar rapper, a fost arestat pentru tentativa de omor, dupa ce a folosit insulte rasiale si a atacat un barbat vietnamez pe care l-a lasat fara vedere. Wahlberg a pledat vinovat si a primit 45 de zile de inchisoare.

Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare