Vedete din Romania

#adrian cristea # bianca victor slav #vedete intern # divort bianca victor slav

Adrian Cristea, declaratie-surpriza despre escapada la Paris cu Bianca

Adrian Cristea, al treilea actor in scandalul Bianca - Victor Slav a facut in sfarsit si el o declaratie vizavi de asa-zisa aventura avuta la Paris cu mai vechea sa iubita. 

Astfel, Printul nici nu a negat, nici nu a confirmat ca s-ar fi intalnit la Paris cu Bianca Dragusanu, insa a cerut presei ca, pana atunci cand nu vor aparea dovezi clare vizavi de ce a facut sau nu la Paris, sa fie lasat in pace. "Eu vreau sa-mi vad de viata mea si de cariera, asta este prioritar pentru mine! Lumea vorbeste multe, dar nu vad de ce. M-am saturat sa fiu subiect de presa pentru ca asa iti doresc unii. Pana nu vine cineva cu dovezi concrete despre ce as fi facut eu cu Bianca la Paris, le-as recomanda tuturor sa ma lase in pace", a declarat Cristea citat de Sport.ro. 

Declaratia fotbalistului vine dupa ce Cancan.ro a prezentat imagini de la hotelul unde a fost cazat acesta si unde ar fi petrecut un weekend romantic alaturi de Bianca. Mai mult, tabloidul sustine ca fotografia pe care acesta a postat-o pe o retea de socializare in weekendul-problema ar fi fost facuta chiar de sotia lui Victor Slav. Paparazzi au mai descoperit ca Bianca si-ar fi facut rezervarea de bilet de avion pe alt nume, lucru care i-a permis sa calatoreasca aproape incognito. Cristea ar fi plecat inaintea ei in capitala Frantei si a asteptat-o cuminte in hotelul luxos din apropiere de Opera pariziana. 

CITESTE SI
Cat au castigat Victor si Bianca de pe urma mariajului de 4 luni

3 vedete care au vazut moartea cu ochii 

Bianca: Nu merit sa fiu iertata!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului