Vedete din Romania

#adrian enache #iuliana marciuc #apartament

Adrian Enache a gasit apartament pentru noua familie

Adrian Enache a negociat cu Mohammad Murad, patronul lantului hotelier Phoenicia in vederea achizitionarii unui apartament cu trei sau patru camere. Interpretul de muzica usoara si-a propus ca pana in Sarbatori sa-i aibe aproape pe iubita lui, Iuliana Marciuc si baiatul lor, David.

Adrian Enache a vrut pentru el si Iuliana o locuinta in centrul Bucurestiul, iar locatia complexului Phoenicia, este exact ce si-a dorit.

Daca Adrian va reusi sa finalizeze aceasta tranzactie, pentru care a pus deja deoparte 200.000 de euro, acesta isi va vedea visul cu ochii, acela de a fi impreuna cu Iuliana si David.

In cartea "In miezul zilei" pe care o va lansa in aceasta saptamana, Iulia Marciuc vorbeste la randul ei de bucuria pe care o simte ca este impreuna cu Adrian. "Multumesc destinului ca am cunoscut iubirea adevarata si fericirea de a iubi si de a fi iubita. Si da, imi place viata!", scrie aceasta.

"E uimitor sa descoperi ca intr-o singura fiinta si-au facut loc, la superlativ, calitatile de om de televiziune, de prietena extraordinara, de mama desavarsita si de iubita perfecta. Este femeia care mi-a schimbat destinul! Ii multumesc ca exista!", ii raspunde Adrian, in acelasi volum.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului