Vedete din Romania

#divort #iuliana marciuc #adrian enache

Adrian Enache locuieste in continuare cu nevasta

Chiar daca divorteaza , Adrian Enache vrea sa imparta in continuare un camin cu sotia. Cantaretul nu este pregatit sa renunte la familia care i-a fost alaturi mai mult de 14 ani.

Adrian Enache a inceput procesul de divort, dar a cerut instantei sa-i permita sa locuiasca in continuare sub acelasi acoperis cu sotia, Corina.

"Va trebui sa iau o decizie cu viata mea. Fara sa-mi dau seama, am facut mai multa lume sa sufere. Vreau sa fiu alaturi de copilasii mei si de femeia pe care o iubesc. Femeia pe care o iubesc, prin care respir si imi traiesc viata. Ea se numeste Iuliana Marciuc ", spunea Enache cand a intentat procesul de divort.

Lucrurile s-au schimbat insa in doar cateva luni. Iuliana Marciuc pare ca a renuntat la ideea unei relatii cu Adrian, lucru confirmat de timpul petrecut alaturi de grecul Mihalis .

Enache, respins de cea pentru care a divortat, a cerut sa locuiasca in acelasi apartament de doua camere alaturi de sotie si fiica, urmand sa doarma, in continuare, cu sotia, chiar si dupa pronuntarea divortului.

Ramane de vazut daca sotia lui Adrian va accepta sa imparta in continuarea patul cu cantaretul, sau ii va cere acestuia sa se mute.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului