Vedete din Romania

#familie #divort #adrian enache

Adrian Enache s-a mutat de acasa

Relatia dintre Adrian Enache si Iuliana Marciuc intra intr-o noua etapa. Dupa ce timp de 14 ani nu s-a putut hotara asupra uneia dintre femeile din viata lui, Enache pare sa fi luat deciziile. Primii pasi pe care i-a facut: a intentat divort si s-a mutat cu chirie .

Adrian incearca sa o convinga pe femeia despre care spune ca este iubirea vietii lui ca se va tine pana la capat de promisiuni. Astfel ca, dupa ce a depus actele pentru a se desparti legal de femeia care i-a fost sotie timp de 18 ani, el a luat decizia de a parasi caminul conjugal si s-a mutut intr-un apartament cu chirie.

Apartamentul in care locuieste, provizoriu, Enache se afla intr-o zona selecta a Capitalei, pe Calea Dorobantilor, noteaza Libertatea. Apropiatii lui Enache spun ca interpretul ar vrea sa isi cumpere o casa in care sa stea cu Iuliana, cu care ar dori sa se casatoreasca. Pana atunci insa, merge pe la banci pentru a cauta cele mai avantajoase oferte de credite.

In acest timp, Iuliana Marciuc nu pare sa cedeze in fata promisiunilor barbatului pe care l-a iubit timp de 14 ani. Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, ea spune ca a ales sa fie singura in aceasta perioada, inclusiv de ziua ei, pentru ca are nevoie de liniste. "Recunosc, este o perioada tulbure in viata mea si am nevoie de liniste ca sa trec mai usor peste ea. Echilibrul meu fragil s-a rupt. Si, asa cum nu am vrut sa povestesc nici cand am avut momente de bucurie, nu vreau sa spun mai multe nici acum... Mi-am facut ziua in Poiana Brasov, alaturi de colegi, de prieteni, dar si de baietelul meu", a declarat Iuliana pentru Libertatea.

Vedeta TVR a punctat faptul ca inca nu stie daca il va primi inapoi pe Adrian, dar ca se bucura ca isi cauta o casa mare pentru ambii copii ai lui. "Pot sa spun ca Adrian a fost iubirea vietii mele, ca, alaturi de el, am trait cea mai frumoasa poveste de dragoste. […]In relatia noastra nu s-a intamplat nimic nou. Acum, prefer sa ma gandesc mai mult la cariera si la primele zile de gradinita ale lui David. Emisiunea pe care o prezint la TVR 1, "Miezul zilei", reintra luni in noua grila si imi va ocupa mult timp", a adaugat Marciuc pentru Libertatea.

Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au despartit in urma cu patru luni, dupa o relatie de 14 ani, din care cei doi au un copil, pe David.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare