Vedete din Romania

#adrian enache #divort #familie

Adrian Enache si-a impiedicat sotia sa divorteze

Casnicia destramata dintre Corina si Adrian Enache pare ca se apropie de sfarsitul oficial odata cu prima infatisare in procesul de divort din 8 septembrie. Cantaretul a inaintat actiunea insa, in trecut, el a oprit-o pe sotia sa care voia sa divorteze .

Chiar daca infatisarea din 8 septembrie ar putea fi amanata de protestele magistratilor, Adrian Enache pare un om convins ca vrea sa incheie casnicia de 14 ani cu Corina.

Se pare insa ca artistul a refuzat cu incapatanare incercarile anterioare ale sotiei de a-l parasi. Tatal sotiei lui Enache, Theodor Munteanu , a explicat ca a incercat sa-si convinga fiica sa divorteze de sotul ei care traia in paralel cu Iuliana Marciuc , dar acesta a oprit-o.

"Corina se simtea o femeie neglijata, iar supararile i-au pus capac la un moment dat. I-am dat bani ca sa divorteze si nu a lasat-o el, s-a dus si a inchis actiunea. Eu am mai incercat sa-l sun si nu a mai raspuns. Nu stiu de ce, dar nu pentru ca ii este rusine , deoarece el nu are rusine. Nu a fost om de omenie cu fata mea... Acum, insa, a trecut. Corina chiar a ajuns sa se amuze de situatia in care a ajuns Enache", a declarat socrul lui Enache pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare