Vedete din Romania

Adrian Mutu va avea un reality show

Adrian Mutu este primul fotbalist roman care va aparea intr-un reality show, acesta semnand un contract in acest sens cu postul de televiziune Kanal D. Adrian Mutu a semnat, ieri seara, dupa mai multe luni de negocieri, un contract cu postul de televiziune Kanal D, privind realizarea unui serial de televiziune cu elemente de reality show, relateaza Compact.

Incepe in luna aprilie

Serialul al carui protagonist va fi internationalul roman se va numi Il Fenomeno, potrivit lui Cosmin Cernat , seful stirilor sportive de la Kanal D. Reality show-ul va fi difuzat incepand din luna aprilie, iar filmarile vor fi realizate in functie de programul lui Adrian Mutu. Chiar daca serialul se va concentra pe viata de fotbalist a lui Mutu, vedeta echipei nationale a declarat in ultimul numar al ziarului Compact ca in serial vor fi prezenti si sotia sa, Consuelo, si fiica lor in varsta de un an si noua luni, Adriana.

Contract pentru un an

De asemenea, Mutu a spus ca durata contractului este de un an. Peste o saptamana, o echipa a postului de televiziune Kanal D se va deplasa la Florenta impreuna cu jucatorul, pentru a oferi primele detalii din viata celui mai cunoscut fotbalist roman al momentului.

Isi va lansa clubul

Si asta nu este tot. Fotbalistul Fiorentinei doreste sa isi lanseze clubul in luna femeilor, el tinand saptamanal legatura cu actionarii localului, pentru a grabi lucrarile, povesteste Click. Ca si la Gala Fotbalului din decembrie, el va veni la deschidere singur deoarece sotia sa Consuelo este gravida in luna a sasea si nu poate calatori cu avionul. Desi Briliantul a vrut sa dea drumul la clubul “Pacha” inca din luna februarie, chiar de Dragobete, mai era totusi nevoie de obtinerea unor aprobari de la Primarie pentru ca acesta sa poata fi lansat.

Cel mai mare din Romania

Lucrarile la barul amplasat pe locul fostului Bingo Europa, din Piata George Cosbuc, au demarat inca din toamna anului trecut, acum fiind in curs de finalizare. Clubul, care se intinde pe o suprafata de 800 de metri patrati, este de departe cel mai mare din Romania, investitia ridicandu-se la aproximativ 800.000 de euro. Pentru amenajarea interiorului s-au adus numai materiale de constructie de cea mai buna calitate din strainatate, mai precis din Spania, de la gresie si faianta , pana la marmura. “Pacha” este un nume care a devenit sinonim, in timp, cu Ibiza, sub aceeasi sigla celebra fiind inca 23 de cluburi in lume. Versiunea din Ibiza este cea mai cunoscuta, clubul avand 15 baruri, un restaurant, un bar sushi, magazin si terase in aer liber. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare