Vedete din Romania

#adrian paunescu #copii

Adrian Paunescu mai avea doi copii?

Odata cu moartea lui Adrian Paunescu si primele estimari ale averii acestuia au aparut si primele detalii despre viata sa intima.

In 2008, un jurnal al Constantei Buzea, prima sotie a poetului, publicat in revista“Romania literara”, scotea la iveala faptul ca ar Paunescu ar mai fi avut doua fete gemene, acum in varsta de 43 de ani, scrie cancan.ro.

"Cateva luni dupa nasterea Ioanei (nr. – in anul 1967), incercam zeloasa sa-i promit ca urmatorul nostru prunc o sa fie baiat. La care imi raspunde convins ca nu va avea el norocul acesta si imi marturiseste fara menajamente ca este tata si la alta casa, unde i s-au nascut de curand gemene.
- Esti convins ca sunt ale tale?
- Vrei sa le vezi?"
, scria Constanta Buzea in jurnal.

Fosta sotia a lui Adrian Paunescu sustine chiar ca le-ar fi vazut cele doua fetite, intalnirea fiind mijlocita chiar de poet: "Imi deschide o blonda nisipie care ma piloteaza in tacere catre un patut dublu cu grilaj, in care copilele isi zbateau bucuroase manutele si genunchii. Fetele - copii identice ale Ioanei mele”.

Dinu Sararu , dramaturg si prieten al lui Adrian Paunescu, este insa de parere ca acesta nu este tatal gemenelor: "Adrian Paunescu era un om mandru, iar daca era vorba ca fetele sa fie ale lui, le-ar fi recunoscut cu siguranta. Iar ceea ce a spus Constanta Buzea sunt parerile unei femei parasite".

Adrian Paunescu a avut trei copii recunoscuti: Ioana si Andrei  (din casatoria cu Constanta Buzea) , respectiv Ana Maria (din casatoria cu Carmen Paunescu ).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare