Vedete din Romania

#copil #sarcina #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu este insarcinata

adriana bahmuteanu isi doreste sa devina iar mamica la inceputul anului viitorAdriana Bahmuteanu a primit vestea cea mare exact in ziua in care a implinit 36 de ani. Adriana Bahmuteanu a primit, in sfarsit, vestea cea buna. Dupa luni intregi de asteptare, ea a aflat ca a ramas din nou insarcinata ieri, in ziua in care a implinit 36 de ani.

Bahmu ne-a povestit ca a banuit ca ar putea fi insarcinata, insa abia ieri a primit confirmarea din partea medicului. “Am avut cateva simptome, zilele trecute, asa ca mi-am facut un test de sarcina , care a iesit pozitiv. Asa ca am mers ieri la doctor, pentru un control, iar el mi-a dat vestea cea mare: sunt din nou insarcinata”, ne-a marturisit, fericita, Adriana. Controlul nu l-a facut in tara, ci la o clinica din Germania, de langa Freiburg. Aici, Adriana se afla intr-o mica vacanta impreuna cu sotul ei, Silviu Prigoana, cu nasul Eduard Martis si cu iubita lui, dar era programata si pentru un consult. Bucuria a fost cu atat mai mare, cu cat ieri, Adriana a implinit 36 de ani.

 ( citeste continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare