Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #sarcina #pericol

Adriana Bahmuteanu, in pericol de a pierde sarcina

Gravida in patru luni cu al doilea copil, Adriana Bahmuteanu, a fost la un pas de a avea probleme foarte mari cu sarcina. Motivul a fost efortul depus in ultima perioada, care i-a provocat dureri abdominale puternice si a adus-o la spital.

Dupa emisiunea de vineri de la Kanal D, prezentatoarea a inceput sa simta dureri puternice si a suferit o hemoragie care ar fi putut cauza un avort spontan .

"Dupa o filmare care a durat cinci ore, ajunsa acasa, am inceput sa ma simt tot mai rau si am sangerat foarte puternic. Silviu m-a dus de urgenta la spitalul CFR 2, unde medicii mi-au recomandat o saptamana de repaus total, daca nu vreau sa am probleme mari cu sarcina", a declarat, pentru Libertatea, Adriana Bahmuteanu.

Adriana se odihneste acum in pat si sotul ei, Silviu Prigoana, incearca sa petreaca cat mai mult timp alaturi de ea. Parlamentarul a insistat sa-i serveasca cinala pat si ii interzice sa iasa din casa. Vedeta a intrerupt filmarile la emisiunea "La Sueta cu Bahmu" pana cand medicii vor hotari ca este in afara oricarui pericol.

 

Update:

Cat timp doamna Prigoana va lipsi de la Kanal D, emisiunea "La sueta cu Bahmu" va fi prezentata de Dana Savuica , conform sandy-bell.com.

"Adriana va intra in legatura directa cu noi prin telefon pentru a ne spune cum se simte si cand revine pe micile ecrane. Fiind noua ei colega de trust mi s-a parut normal sa vin in ajutorul Adrianei, mai ales ca ne cunoastem, suntem prietene si ne-am sprijinit mereu. Sunt convinsa ca pot sa-i duc munca mai departe cu succes, insa sper sa se faca bine cat mai repede caci locul ei este aici, in platourile emisiunii ce-i poarta numele", a spus Dana Savuica.

Foto: Libertatea 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare