Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #cumparaturi #germania

Adriana Bahmuteanu isi face cumparaturile in Germania

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuteanu a vorbit recent, intr-un interviu televizat, despre vacanta de shopping din Germania, regimul sau de slabit.

Adriana Bahmuteanu a declarat ca s-a luptat dintotdeauna cu kilogramele in plus, mai ales dupa nastere . "Eu nu mananc zahar, mananc miere, incerc sa evit cartofii, fainoasele, mai ales faina rafinata. Stramosii nostrii, taranii, mancau paine din faina neagra, nerafinata, care contne fibre bune pentru digestie", a spus Adriana, adaugand ca sotul ei, Silviu Prigoana , o ironizeaza constant pentru silueta ei rotunda.

Vedeta a mai povestit in emisiunea "Happy Hour" ca a fost plecata intr-o vacanta in germania unde si-a cumparat tot ce a dorit, cheltuind mii de euro. Cea mai interesanta achizitie a fost o geanta de la o celebra casa de moda . Cand a ajuns in tara, insa, Silviu Prigoana i-a mai facut cadou o geanta Adrianei, care sa concureze cu ce cea cumparata din Germania, aceasta recunoscand ca sotul ei are gusturi bune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului