Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #silviu prigoana #divort adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu marturiseste: "Imi doresc foarte mult o familie unita si fericita"

Adriana Bahmuteanu recunoaste ca viseaza in continuare sa aiba o familie unita, insa pentru ca mariajul ei cu Silviu Prigoana sa functioneze este nevoie de eforturi sustinute din partea amandurorura.

Vedeta a marturisit intr-un interviu recent ca este pregatita sa faca si unele compromisuri, in masura in care sotul sau va depune aceleasi eforturi.

Adriana Bahmuteanu a declarat ca va da uitarii nemultumurile din trecut sau va trece cu vederea unele inconveniente, dar se asteapta ca Silviu Prigoana sa procedeze in acelasi mod.

"El este tatal copiilor mei, iar eu imi doresc foarte mult o familie unita si fericita. Insa sunt perfect constienta ca nu depinde doar de mine si nu depinde de o dorinta a mea acest lucru. Sa zicem ca as fi dispusa sa trec cu vedera anumite inconveninete, atata timp cat nu se intampla de o singura parte a relatiei si exista intelegere si armonie", a declarat Adriana Bahmuteanu.

In plan profesional, bruneta are mai mult noroc, dupa ce a semnat un contract avantajos cu postul Antena 2, iar de o saptamana este prezentatoarea emisiunii "Incepe Bahmu".

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului